Alhambra Aura D`Eclat - EDP 100 ml


8 550 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Az Alhambra Aura D'Eclat egy könnyű és friss Eau de Parfum nőknek. Elvarázsol a citrom frissítő illata és az orgona érzéki jegye. A szív a virágos illatokhoz tartozik - bazsarózsa, édes wisteria és osmanthus, amely púderes illatával az ibolyára emlékeztet. Az őszibarack gyümölcsös aromáját a zöld tea energikus jegyei hordozzák. Az alapban a borostyán, cédrus és pézsma hagyományos és népszerű kombinációja

EAN: 6291107459103

Gyártó: Alhambra

Termékleírás

Az Alhambra Aura D'Eclat egy könnyű és friss Eau de Parfum nőknek. Elvarázsol a citrom frissítő illata és az orgona érzéki jegye. A szív a virágos illatokhoz tartozik - bazsarózsa, édes wisteria és osmanthus, amely púderes illatával az ibolyára emlékeztet. Az őszibarack gyümölcsös aromáját a zöld tea energikus jegyei hordozzák. Az alapban a borostyán, cédrus és pézsma hagyományos és népszerű kombinációja kápráztat el. Vonzó, felemelő és frissítő illat, amely bármilyen korú nőt magával ragad.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) része a Parfümök kategóriának, és az utóbbi években egyre népszerűbbek a fogyasztók körében. Az EDP rövidítés az Eau de Parfumra utal, amely az illatszer koncentrációját jelöli. Az EDP-k hosszabb ideig tartó, intenzív illatot biztosítanak, szemben az Eau de Toilette-kkel, amelyek általában könnyedebbek és rövidebb élettartammal rendelkeznek. Az EDP-k általában 15-20% koncentrációjúak, és tartósabbak a bőrön, mint az Eau de Toilettek. Ezen kívül gyakran erőteljesebbek is az illatuk, ami több embernek is tetszik. Az EDP-k leginkább esti alkalmakra ajánlottak, amikor hosszabb ideig szeretnénk élvezni az illatunkat, például egy vacsora vagy estei szórakozás során. A Parfümvizek (EDP) az összetételükből adódóan magasabb árat kérnek, mint más illatszerek, de a tartós és intenzív illat úgy gondolják, megéri az árát. Az EDP-k nagy választéka érhető el a piacon, így könnyen találni olyan illatot, amely megfelel az egyéni ízlésnek és az alkalmazás céljának. Néhány népszerű EDP illat közé tartozik a Chanel No. 5, a Dior J'adore, valamint a Narciso Rodriguez for Her. Ezek az illatok az elmúlt években rendkívül népszerűvé váltak, és sok nőnek a kedvenc parfümjei közé tartoznak. Összefoglalva tehát, a Parfümvizek (EDP) tartós, intenzív illatot biztosítanak, és az esti alkalmakra ajánlottak. Bár magasabb áron vásárolhatók meg, az áruk megéri a tartós illatért cserébe. Érdemes kipróbálni néhány népszerű EDP illatot, hogy megtaláljuk az igazi kedvencünket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Meghatározás Nőknek
Fő illat Virág
Fej citrom, orgona
Szív őszibarack, változékonylevelű illatcserje, bazsarózsa, lilaakác, zöld tea
Alapillat ámbra, cédrusfa, pézsma
Az illat jellemzői virágos
Összetevő citrom, orgona, őszibarack, változékonylevelű illatcserje, bazsarózsa, lilaakác, zöld tea, ámbra, cédrusfa, pézsma
0 Ft

Calvin Klein Obsession - EDP 100 ml Calvin Klein Obsession - EDP 100 ml

A narkotikus keveréke növényi kivonatok és fűszerek meleg természetes alapon, még ösztönzi és úgy tűnik, hogy rendkívül tartós és nő. A dob az illat piac megváltozott minőségi exkluzív illat, hozzátéve, lázas intenzitása és ellenállhatatlan varázsát. Calvin Klein felkeltette a vágy, minden nő, amikor megkérdezte: „Ki nem tapasztalt érzés, amelynek alapja határain kívül oka?” Az együttműködés egyik

A boltba
Cacharel Lou Lou - EDP 50 ml Cacharel Lou Lou - EDP 50 ml

A Lou Lou szokatlanul jellegzetes keleti-fűszeres parfüm, amelyet Jean Guichard készít a Cacharel számára.Ez az érzéki illat, amely a szívillatban finom virágokat tartalmaz, egy fiatal nő csábítóságát és rejtélyét tükrözi. Az illat 1987-ben került a piacra.

A boltba
Police To Be Woman - EDP 125 ml Police To Be Woman - EDP 125 ml

A Police bemutatja a To Be és To Be Woman illatpárokat. A hagyományos Hamlet-kérdés \"Lenni vagy nem lenni\" és a koponya alakú palack egy kis rejtélyt és titokzatosságot kölcsönöz az illatnak. A To Be Woman parfüm tökéletes egyensúlyt teremt a virágos és a gyümölcsös jegyek között.

A boltba
Yves Saint Laurent Black Opium - EDP 90 ml Yves Saint Laurent Black Opium - EDP 90 ml

Hódító, magával ragadó és vonzó - ez az Yves Saint Laurent Black Opium illat. Egy bódító elixír, a friss gyümölcsös és az intenzív fűszeres illatjegyek tökéletes kompozíciója. Lédús körte illatú, pikáns borssal megbolondítva. A jázmin finom illata a cédrus, az édes vanília és a pacsuli illatával fonódik össze. Black Opium parfüm - enyhe kávé aromával gazdagított szokatlan tónusú illat, amely szinte

A boltba
Mancera Aoud Black Candy - EDP 120 ml Mancera Aoud Black Candy - EDP 120 ml

Az Aoud Black Candy a Mancera márkától egy keleties illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillatban az édesgyökér és a menta érezhető. A borostyán és rózsa tónusai bontakoznak ki a szívillatban.. A kompozíciót az édes illatok és a fehér pézsma kombinációja zárja. Az illat orra Pierre Montale. 2012-ben mutatták be.

A boltba
Loewe 001 Woman - EDP 100 ml Loewe 001 Woman - EDP 100 ml

Parfüm víz 001 Nő a keleti-virágos illat a nők számára. A fej bergamottot, olasz mandarin és rózsaszín borsot tartalmaz. A szandálfa és az egyiptomi jázmin elrejtve van. A készítményt borostyán-vanília alapanyaggal zárjuk le. 2016-ban indult.

A boltba
Armaf Club De Nuit Women - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Club De Nuit Women - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Club De Nuit az azonos nevű gyűjteményből származó virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A friss citrusok és az őszibarack kombinációjával nyílik meg, majd átváltozik a szívillatba, amelyben kibontakoznak a jázmin, rózsa, licsi és muskátli illatjegyei. A kompozíciót az édes vanília, pacsuli, vetiver és pézsma kombinációja zárja.

A boltba
Thierry Mugler Angel Nova - EDP (újratölthető) 2 ml - illatminta spray-vel Thierry Mugler Angel Nova - EDP (újratölthető) 2 ml - illatminta spray-vel

A francia Thierry Mugler bemutatja az Angel széria új női illatát. Egy ellenállhatatlan és merész illat a modern hősnőknek. Az álmot, a fantáziát és a valóságot kombinálja. A parfüm szlogenje: „Éld az álmaidat“. 2020 újdonsága.

A boltba
Guerlain L`Homme Idéal L`Intense - EDP 100 ml Guerlain L`Homme Idéal L`Intense - EDP 100 ml

L`Homme Idéal L`Intense egy keleti-fás férfi illat. A chili, mandula és kardamom kombinációjával nyílik meg. Bolgár rózsa, bőr és krétai Labdanum gyanta keveredik a szívillatban. Végül érezni fogja a pacsuli, szantálfa, tonkabab, vanília és füst tónusait. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Hugo Boss Boss The Scent For Her Absolute - EDP 30 ml Hugo Boss Boss The Scent For Her Absolute - EDP 30 ml

A Hugo Boss Boss The Scent For Her Absolute keleti-vanília illat nőknek. Őszibarack és méz jegyekkel nyit, majd lassan fejleszti a kávé aromáját, és édes vaníliával és vetiver-rel zárul. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Kate Spade Walk On Air - EDP 100 ml Kate Spade Walk On Air - EDP 100 ml

Kate Spade Walk On Air illata viselője kecses magabiztosságát ünnepli. A gyöngyvirág, a magnólia és a liliom édes és gyengéd rétegei úgy simogatják a bőrt, mint egy leheletnyi friss levegőt. Engedd, hogy magával ragadjon ez a csodálatos illat. Az illatot 2015-ben mutatták be.

A boltba
Jimmy Choo Urban Hero - EDP 50 ml Jimmy Choo Urban Hero - EDP 50 ml

Az Urban Hero egy fás-fűszeres illat férfiaknak. Fejjegyét a fekete bors és a pitypang illatú ausztrál citrom tónusai alkotják. Szívjegyében a rózsafát és vetiver füvet lehet érezni. A kompozíciót a bőr és a szürke ámbra kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Creed Iris Tubereuse - EDP 100 ml Creed Iris Tubereuse - EDP 100 ml

Az Iris Tubereuse a Creed Acqua Originale kollekcióból egy luxus virágos illat a nők számára. A fejillata narancsot, ibolya leveleket és galbanum gyantát tartalmaz. A tuberózis, a gyöngyvirág és a gyöngyvirág bontakozik ki a szívben. A kompozíciót a narancsvirág, pézsma és édes vanília kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Armaf Club De Nuit Milestone - EDP 200 ml Armaf Club De Nuit Milestone - EDP 200 ml

A Club De Nuit Milestone egy virágos - gyümölcsös illat a nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartoznak a gyümölcsös tónusok és a tengeri só. A szívillatban kibontakoznak a mandarin, narancs, szicíliai citrom, bergamott és írisz illatjegyei. A kompozíciót a tenger tónusok és a pézsma zárja.

A boltba
Byredo Rose Of No Man`s Land - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Byredo Rose Of No Man`s Land - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Ez a finom, virágos, fás, uniszex, nyugtató balzsamos hatású illat a nővérek tiszteletére készült, akik életek ezreit mentették meg az I. világháború alatt. A \"senki földjéről származó rózsák\", ahogy a katonák gyakran becézik őket, az odaadás és az együttérzés története. Az illatot 2015-ben mutatták be.

A boltba
Hamidi Night Oud - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml Hamidi Night Oud - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml

A Hamidi Night Oud uniszex parfümös vize hosszan tartó virágos-fás illattal burkolja be, amely alkoholmentes összetételének köszönhetően kíméletes a bőrének is. Az egzotikus nyitójegyek különösen a kókusz szerelmeseinek fognak tetszeni, amely az édes barackkal és a friss bergamotttal párosul. Ezek a könnyed és légies nyitójegyek érzékibbé válnak a szívjegyben, ahol a jázmin, a rózsa és az ibolya kombinációja

A boltba
Bois 1920 Nagud - EDP 100 ml Bois 1920 Nagud - EDP 100 ml

Citrusos jegyek, a citrom és a bergamott esszenciái nyitják ezt az egyedülálló és felejthetetlen kompozíciót a sáfrány titokzatos és meleg árnyalataival. Az illat középpontjában egy kifinomult virágcsokor áll, amelyet értékes török rózsa, geránium és ylang-ylang esszenciák tarkítanak, finom és érzéki ölelésben összefonódva mirha esszenciával. Szantálfa, guaiacfa, pacsuli, styrax, tömjén, nagarmotha

A boltba
Hamidi Oud Admire - EDP 100 ml Hamidi Oud Admire - EDP 100 ml

A Hamidi márkás Oud Admire egy keleti, fás illatú eau de parfum férfiaknak és nőknek. Gyönyörködtesse érzékeit az értékes sáfránnyal kevert oud kifinomult akkordjaival és a rózsa bódító illatával. A nyír könnyű fás jegyei tömjénnel és édes málnával keverednek, majd fás jegyek, kasmír és tömjén keveréke következik.

A boltba
Jenny Glow Savage Pour Homme - EDP 50 ml Jenny Glow Savage Pour Homme - EDP 50 ml

A Savage Pour Homme eau de parfum férfiaknak a Jenny Glow márkától egy vonzó citrusos-fűszeres kompozíció, amely megnyerő formulával nyeri el a tetszését, amely tökéletes a karizmatikus, erős férfiak számára, akik nem félnek kockáztatni. A szecsuáni bors és a bergamott keveréke felébreszti érzékeit, és képessé tesz a megfelelő döntések meghozatalára. A harmonikus szívet levendula és muskátli formájában

A boltba
Acqua di Parma Vaniglia - EDP 1,5 ml - illatminta s prozprašovačem Acqua di Parma Vaniglia - EDP 1,5 ml - illatminta s prozprašovačem

A lenyűgöző illatban elfoglalt meleg és környező hangjegyek napsütéses értelmezése, amelyet a madagaszkári ritka vanília ihletett. A vanília édes esszenciáját szegfűszegből vonják ki, és bergamott, mandarin, neroli és jázmin sambac tónusokkal kombinálják a környező és melegítő összetétel érdekében. Madagaszkár ritka természetét ünneplő művészi kombináció.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

PACO RABANNE Phantom EdT
24 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SMART WRS-4118B
7 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Carolina Herrera Herrera For Men 100 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Minions - Characters - Egér és billentyűzetpad
7 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VANS Női sportnadrág VN0A7RMTBLK1 XL
17 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Cybex Nyári betét Beige
22 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Fehér, kerti cserép, LED világítással
174 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bársony házicipő Mary
6 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Game of Thrones - A5 jegyzetfüzet - Stark
5 733 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Rogue - Latrok - Vérmacskák 2.
2 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Filclap 20x30cm 1mm - Piros 3153
150 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben