B.U. Absolute Me EdT 50 ml


4 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: B.U.

Termékleírás

Parfümök

A Parfümök alkatéziséhez weboldal azon kedves érdeklődőknek szól, akik szeretnék megismerni a parfümök titkait, azok összetevőit, és hogyan lehet a legjobban használni azokat. A parfümök nem csupán illatukkal varázsolnak el minket, hanem összetett szerkezetükkel, amelyben több mint száz alkatrész található. Az alkatrész tanulmányozása tehát segít abban, hogy megismerjük a különböző parfümök összetevőit, és amikor új parfümmel ismerkedünk, már tudni fogjuk, milyen alkotóelemei vannak, hogyan keverednek, és mi alkotja az összhatást. A weboldalunkon a különböző alkatrészekről található információk mellett a keverési technikákról is lehet olvasni, hogy hogyan hozzunk létre egyedi, a saját személyiségünkhöz és hangulatunkhoz illeszkedő parfümöt. A receptekkel és tanácsokkal segítünk, hogy önállóan is készíthessük el a saját parfümünket otthon. Az alkatézis fontos szerepet játszik a parfümkészítésben, de a tökéletes párosítás és használat is legalább ennyire fontos. Az oldalunkon tájékozódhatnak a különböző illattípusokról, azok jellemzőiről és alkalmazási területeiről, hogy a megfelelő illatot válasszák mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra. Az alkatrészek szakszerű ismerete nem csak arra hasznos, hogy jobban megértsük a parfümök világát, de így a vásárlásnál is tudatosabban dönthetünk, és olyan parfümöt választhatunk, amely valóban az egyéniségünkhöz és az igényeinkhez illeszkedik. Gyere és fedezd fel a Parfümök alkatéziséhez weboldalt, és ismerd meg a parfümök világát a legjobb szakértőktől!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

ARMAF Passion EdP 100 ml ARMAF Passion EdP 100 ml

A boltba
PLAYBOY Queen Of The Game Female EdT 40 ml PLAYBOY Queen Of The Game Female EdT 40 ml

A boltba
ELIZABETH ARDEN 5th Avenue EdP ELIZABETH ARDEN 5th Avenue EdP

A boltba
ICEBERG Twice Pour Homme EdT 125 ml ICEBERG Twice Pour Homme EdT 125 ml

A boltba
CUBA Black EdT 100 ml CUBA Black EdT 100 ml

A boltba
Dunhill Desire For A Man - EDT 100 ml Dunhill Desire For A Man - EDT 100 ml

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

A boltba
Guess Seductive - EDT 75 ml Guess Seductive - EDT 75 ml

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Gucci Gucci Bamboo - EDP 75 ml Gucci Gucci Bamboo - EDP 75 ml

A Gucci Bamboo aromája egy virágos-fás női illat, amely a narancsvirág szelíd hangjait ötvözi a törékeny liliomok érzékiségével, hogy azonnal meglepjen minket az ylang-ylang virág finom megjelenésével, a csábító Tahiti vaníliával szemben. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Mancera Roses Vanille - EDP 2,0 - illatminta spray-vel Mancera Roses Vanille - EDP 2,0 - illatminta spray-vel

A Mancera Roses Vanille női illat szépséget és luxust sugároz. A friss kompozíciót keleti tónusok gazdagítják, amelyek fényűző hatást adnak a kompozíciónak. A fejillata citrom- és víztónusokból áll, a szív rózsákból és cukorból áll. Az aromát édes alap zárja, mely vaníliát, cukrot, cédrust és fehér pézsmát tartalmaz. 2011-ben indította útjára Pierre Montale.

A boltba
Shiseido Ever Bloom - EDP 30 ml Shiseido Ever Bloom - EDP 30 ml

Ever Bloom a Shiseido márkától egy virágos női illat. A fejillat összetevői közé tatozik a lótusz, jázmin, bolgár rózsa és ibolya. A szívillatban érezhető a gardenia és narancssfa virága. A kompozíciót a pézsma és a hinoki fa kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Flavia Koral - EDP 100 ml Flavia Koral - EDP 100 ml

Fedezzen fel egy olyan illatot, amely nem fér el egyetlen dobozba sem, miközben mesterien hangsúlyozza viselője személyiségét. A Flavia Koral férfi parfüm megfelelő illat, amely kiemeli eredetiségét.

A boltba
DAVIDOFF Cool Water Wave For Men EdT 125 ml DAVIDOFF Cool Water Wave For Men EdT 125 ml

A boltba
ELODE So Lovely EdP 100 ml ELODE So Lovely EdP 100 ml

A boltba
Armaf Voyage Brown - EDP 100 ml Armaf Voyage Brown - EDP 100 ml

Egy olyan férfi ihlette, aki mindig új távlatokat tár fel. Ez az aromás, fűszeres illat a zsálya, a kardámom, a grapefruit felső jegyeivel nyílik meg, ezután kibontakozik az ibolya levelek, a levendula és a fűszeres fahéj, írisz árnyalata. Az alap intenzív fás tónusokból, tonkababból áll, borostyán árnyalattal. Az illatot 2015-ben mutatták be.

A boltba
BANANA REPUBLIC Slate EdT 100 ml BANANA REPUBLIC Slate EdT 100 ml

A boltba
Tiziana Terenzi Sirrah - parfümkivonat 100 ml Tiziana Terenzi Sirrah - parfümkivonat 100 ml

A Sirrah egy mágikus csillag az Androméda csillagképben, amely saját tűzspiráljaiban fejlődik. A nyitó édes maracuja jegyeket sáfrány és zöldbors fűszerezi, míg az illat szíve az ozmanthus, a rózsa és az ámbra jegyein keresztül mozog, amelyet a madagaszkári zöld kardámom finom tónusai és az ózonjegyek tiszta frissessége hangsúlyoz. A férfi és női parfüm alapjában az olasz bőr erős és könnyű jegyei

A boltba
Lancôme Miniatűr gyűjtemény - EDP 7,5 ml + EDP 2 x 5 ml + EDT 6 ml Lancôme Miniatűr gyűjtemény - EDP 7,5 ml + EDP 2 x 5 ml + EDT 6 ml

A készlet a következő miniatűröket tartalmazza: 1) Paris - EDP 7,5 ml 2) Tresor In Love - EDP 5 ml 3) Miracle - EDP 5 ml 4) Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT 6 ml

A boltba
Armaf Armaf Imperia Limited Edition - EDP 80 ml Armaf Armaf Imperia Limited Edition - EDP 80 ml

Az Armaf Imperia Limited Edition egy keleties, fás-fűszeres eau de parfum férfiaknak, mely gazdag összetételével lep meg. Ez a limitált kiadás a karamom és a rózsabors intenzív fűszeres jegyeivel nyit, amelyek a menta és az ibolyalevél frissítő, hűsítő jegyeivel keverednek. Az aromás szív levendulát és büszke írisz jegyeket rejt, amelyek keverednek fahéjjal és az ananász és görögdinnye gyümölcsös összhangjával.

A boltba
Lattafa Niche Emarati Antique - EDP 100 ml Lattafa Niche Emarati Antique - EDP 100 ml

A Niche Emarati Antique egy eau de parfum férfiaknak és nőknek. Ez az exkluzív illat egy élvezettel teli érzéki utazásra hív. Az illat édes füge keverékével nyit, amely a tej, a kókusz, a fekete tea és a kardamom jegyeivel párosul. A szívben írisz és jázmin virágzik a vetiver fás akkordjain, míg az alapot az érzékiség és a szenvedély hihetetlenül csábító keveréke uralja pézsma, borostyán, szantálfa,

A boltba
Zarkoperfume Molécule C–19 The Beach - EDP 100 ml Zarkoperfume Molécule C–19 The Beach - EDP 100 ml

A Molécule C-19 The Beach egy felemelő nyári illat, amely már első szippantásra elnyeri a tetszését, köszönhetően a finom kókuszos jegyek és a varázslatos vanília kombinációjának, amelyet egy fehér fa akkord kísér. A tengerparti séta békés hangulatát idéző illat a gondtalanság ünnepe, és új öröme lesz. A Zarkoperfume márka annak a törekvésnek az eredményeként jött létre, hogy megragadja Skandinávia

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

PACO RABANNE Phantom EdT
24 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SMART WRS-4118B
7 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Carolina Herrera Herrera For Men 100 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Minions - Characters - Egér és billentyűzetpad
7 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VANS Női sportnadrág VN0A7RMTBLK1 XL
17 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Cybex Nyári betét Beige
22 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Fehér, kerti cserép, LED világítással
174 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bársony házicipő Mary
6 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Game of Thrones - A5 jegyzetfüzet - Stark
5 733 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Rogue - Latrok - Vérmacskák 2.
2 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Filclap 20x30cm 1mm - Piros 3153
150 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben