Easy clip citrus illat DM811


1 949 Ft
  • Raktáron

Easy clip citrus illat DM811 Easy clip ez a légfrissítők új generációja autója szellőzőrácsához. Diszkrét egyedi formatervezés, kellemes illatkompozícióval párosítva – ideális útitárs, mely kényezteti érzékeit az autóban töltött idő alatt. Többféle illatban kapható, mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet. Akár 45 napos frissesség. Mérete: 6x7cm, 4 db-os kiszerelésben kapható.

Termékleírás

Easy clip citrus illat DM811 Easy clip ez a légfrissítők új generációja autója szellőzőrácsához. Diszkrét egyedi formatervezés, kellemes illatkompozícióval párosítva – ideális útitárs, mely kényezteti érzékeit az autóban töltött idő alatt. Többféle illatban kapható, mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet. Akár 45 napos frissesség. Mérete: 6x7cm, 4 db-os kiszerelésben kapható.

Autóillatosítók

Az autóillatosítók közkedvelt kiegészítők autóinkban, hogy kellemes és friss illatot biztosítsanak az utazás során. Az autóillatosítók kiválasztása azonban nem mindig egyszerű dolog, hiszen többféle típus áll rendelkezésre, melyek eltérő hatásmechanizmussal rendelkeznek. A weboldalunkon széles választékban találhatók autóillatosítók, melyek kategóriába sorolhatóak az alábbi típusok szerint: 1. Elektromos autóillatosítók: Ezek az illatosítók elektromosan működnek, és általában egy USB-portra csatlakoztatják őket. Az elektromos autóillatosítók állandóan működnek, így folyamatosan kellemes illatot biztosítanak autódban. 2. Cseppenként adagoló autóillatosítók: Ezek az autóillatosítók kisebb üvegnedvesség tartállyal rendelkeznek, melybe egy speciális parfüm kerül. Az illatot cseppenként bocsátja ki, amely hosszú időn át friss és kellemes illatot biztosít. 3. Lufis autóillatosítók: Ezek az autóillatosítók színes, lufi alakú kiegészítők, melyekbe illatosító folyadék kerül. Az illatosító lufik általában az autó tükörfülkéjére kerülnek, és folyamatosan biztosítanak kellemes illatot az utazás során. 4. Tartós autóillatosítók: Ezek az autóillatosítók hosszú élettartammal rendelkeznek, általában 2-3 hónapig biztosítanak kellemes illatot. Tartós autóillatosítók tabletta, vagy spray formában állnak rendelkezésre. Az autóillatosítók kiválasztása az autó méretétől, a kívánt illattól és a megfelelő hatásidőtől függ. Az autóillatosítók segítségével kellemes és friss illatú autóban élvezheted az utazást. A weboldalunkon számos autóillatosító található, amelyek minőségi alapanyagokból készülnek, így garantált a kellemes és tartós hatás. Válaszd ki az ízlésednek és igényeidnek megfelelő autóillatosítót, és élvezd a kellemes utazást az autódban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

MILLEFIORI MILANO Textile Geometric Orange Tea Icon MILLEFIORI MILANO Textile Geometric Orange Tea Icon

A boltba
California Scents, Car Scents Desert Jasmine California Scents, Car Scents Desert Jasmine

A boltba
California Scents Concord Cranberry légfrissítő California Scents Concord Cranberry légfrissítő

A boltba
AMBI PUR Old Spice 2 × 2 ml AMBI PUR Old Spice 2 × 2 ml

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Cesare Sendal Of Kerala - autóillatosító Mr&Mrs Fragrance Cesare Sendal Of Kerala - autóillatosító

A Cesare Sendal of Kerala baba speciális illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csak akassza fel a babát a kezénél fogva az autóventilátorba.

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Niki Big Equilibrium - autóillatosító Mr&Mrs Fragrance Niki Big Equilibrium - autóillatosító

A Niki Big Equilibrium baba különleges illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csúsztassa be a babát az autó ventilátorába a hátán lévő fogantyúnak köszönhetően.

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Niki Big Black Orchid - autóillatosító Mr&Mrs Fragrance Niki Big Black Orchid - autóillatosító

A Niki Big Black Orchid baba különleges illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csúsztassa be a babát az autó ventilátorába a hátán lévő fogantyúnak köszönhetően.

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Niki Big Pine & Eucalyptus - utántöltő Mr&Mrs Fragrance Niki Big Pine & Eucalyptus - utántöltő

A Niki Big Pine & Eucalyptus baba speciális illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csúsztassa be a babát az autó ventilátorába a hátán lévő fogantyúnak köszönhetően.

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Jeff Chrome Lemon & Orange - autóillatosító Mr&Mrs Fragrance Jeff Chrome Lemon & Orange - autóillatosító

A Jeff Chrome Lemon & Orange baba speciális illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csúsztassa be a babát az autó ventilátorába a hátán lévő fogantyúnak köszönhetően.

A boltba
Scosche Fresche cserepatron - Vanília, 2db Scosche Fresche cserepatron - Vanília, 2db

A boltba
Autóillatosító  LUCKY TOP vanília Autóillatosító LUCKY TOP vanília

Lucky Top, az illatos szerencse amuletted. Kényeztesse magát egy kis szerencsével minden nap. Akassza fel a visszapillantó tükörre vagy más kiválasztott helyre, és élvezze a csodálatosan illatos jó közérzetet. Dr. Marcus biztonságos utazást kíván. Termék részletek: szín: sárga illata: vanília Csomag tartalma: 1 x illatosító  

A boltba
Mr & Mrs FRAGRANCE Giorgino Vanilla (Yellow) sárga színű Mr & Mrs FRAGRANCE Giorgino Vanilla (Yellow) sárga színű

A boltba
Paradise Air Mega Organic Air Freshener 78 g vůně Cherry Paradise Air Mega Organic Air Freshener 78 g vůně Cherry

A boltba
Marco Martely Női Autóillatosító Parfüm - Olimpia Marco Martely Női Autóillatosító Parfüm - Olimpia

Igazán nőies illat a vezetéshez. Erős, virágos-keleti illat. A zöld mandarin a jázmin illatai keverednek a gyömbér virágának illataival. Érezhető a kasmírfa illat jegyei is. Termékleírás: A Marco Martely autóillatosítók különlegessége, hogy nem a hagyományos illatokat tartalmazza, hanem inspired parfümök illatait. Több mint 20 féle illatok! női illatok (narancs színű címke) és férfi illatok (sötétkék

A boltba
Manchester City autós illatosító 1 db-os Manchester City autós illatosító 1 db-os

Fedezze fel a Manchester City autós illatosítót, egy eredeti, licenszelt terméket, amely közvetlenül Angliából származik. Ez az 1 db-os készlet tökéletes választás azoknak a szurkolóknak, akik szeretnék autójukban is érezni kedvenc csapatuk jelenlétét. Az autóillatosító igazi gólt jelent a frissesség területén, miközben a Manchester City logója büszkén ragyog majd a visszapillantóban. Légy része a

A boltba
K2AUTO eper illatú légfrissítő üvegben, 8ml, VENTO STAWBERRY (V450P) K2AUTO eper illatú légfrissítő üvegben, 8ml, VENTO STAWBERRY (V450P)

A K2 Vento egy elegáns autó illatosító, modern kialakítással és parafa dugóval. A 8 ml-es kiszerelésnek köszönhetően a K2 Vento a legkeresettebb légfrissítő a K2 kínálatából. Minden illatnak más a színe. Az élénk piros szín minden autó belsejét felvidítják. A K2 Vento autó légfrissítőt úgy alakították ki, hogy az illatot fokozatosan, minimális mennyiségben adagoljon. A parafa kupak átitatódik az illattal,

A boltba
Slim, Red Fruits DM113 Slim, Red Fruits DM113

Slim, Red Fruits DM113 0

A boltba
Senso Elipse, Fresh Air Senso Elipse, Fresh Air

Senso Elipse, Fresh Air 0

A boltba
Paloma autóillatosító Parfüm Liquid Evergreen 5 ml Paloma autóillatosító Parfüm Liquid Evergreen 5 ml

A boltba
Speaker Shaped hangszóró formájú illatosító Óceán DM176 Speaker Shaped hangszóró formájú illatosító Óceán DM176

Speaker Shaped hangszóró formájú illatosító Óceán DM176 DRM Speaker Shaped hangszóró formájú illatosító Hangszóró formájú illatosító (nem utántölthető)Óceán illattal

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

BRAUN MQ7075X
51 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Thierry Mugler Alien EdP 60 ml
40 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 38%
Roxy Női baseball sapka ERJHA03677-SGRH
6 750 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
84 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Kaleidoszkóp Krasohled vakond 20 cm
1 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Sharp UA-HG40E-L
195 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
ASROCK Z790 PG Lightning / D4
80 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Szandál Nika
5 330 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
OK BABY - Fürdőkád Onda Baby kompakt white
9 380 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
B3 könyvespolc fiókokkal - fehér maci
51 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Miana női póló FULL BASIC
3 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mérleg horoszkóp jáde ásvány karkötő
3 500 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
K-Karp Boilies Feeding Bag, táska
6 495 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben