FIELDMANN FZG 3011 Gáz grillsütő 3+1 égős


130 390 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Fieldmann

Termékleírás

A FIELDMANN FZG 3011 gáz grillsütő a tökéletes választás minden grillezni szerető számára. Ez a kiváló minőségű grillsütő fel van szerelve 3+1 égővel, ami lehetővé teszi a különböző ételek egyszerre történő elkészítését. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg a főzés során.

A grillsütő kialakítása modern és letisztult, amely bármilyen kertbe vagy teraszra tökéletesen illeszkedik. Az emelhető fedél lehetővé teszi a grill hőmérsékletének ellenőrzését, valamint a fűszerek és ízesítők könnyű hozzáadását az ételekhez. A grillezőrácsok kiváló minőségű, horganyzott acélból készültek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak.

A gáz grillsütő nagy teljesítményű égéstermék-elvezetéssel van ellátva, amely hatékonyan távolítja el a füstöt és a szagokat, valamint biztosítja az egyenletes hőeloszlást a grillfelületen. Ezzel a grillsütővel minden étel tökéletesen elkészül, legyen szó húsokról, halakról, zöldségekről vagy akár hamburger-ről és hot-dog-ról.

A FIELDMANN FZG 3011 gáz grillsütő könnyen használható és tisztítható. Az égők egyszerűen beállíthatók és könnyen kezelhetők a kényelmes és precíz főzés érdekében. A kivehető zsíros tálcák további könnyű tisztítást tesznek lehetővé, így a grillsütő mindig tiszta és készen áll a következő grillezési élményre.

Próbálja ki a FIELDMANN FZG 3011 gáz grillsütőt, és élvezze a könnyű és ízletes ételeket otthonában vagy akár kerti partijain! Ez a grillsütő minden elvárását kielégíti a kiváló minőségű alkatrészek és kiemelkedő teljesítményével.

Grillek, füstölők

A Grillek és füstölők alkatézise weboldal egy megbízható és informatív forrás a barkácshoz, kertészkedéshez és grillezéshez vonzódó emberek számára. Célunk, hogy segítsünk az embereknek kiválasztani és karbantartani a legjobb grill és füstölő alkatrészeket, hogy a szabadban eltöltött időt még élvezetesebbé tegyék. Az oldalunkon megtalálható információk széles skálán mozognak, az alapoktól a haladó szintig. Kezdőként, egyszerű tanácsokat és útmutatókat találhatsz, hogyan válassz megfelelő grilleket és füstölőket az egyedi igényeidhez. Megismerheted a különböző típusokat, anyagokat, méreteket és funkciókat, hogy könnyedén megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. A weboldalunk rendelkezik termékértékelésekkel és véleményekkel is, amelyek segítenek megtalálni azokat a grill alkatrészeket, amelyek megfelelnek az elvárásaidnak és igényeidnek. Az árak közötti összehasonlítások segítenek kiválasztani a megfelelő költségvetést, és olyan alkatrészeket találni, amelyek megfelelnek a pénztárcádnak. Az oldalunkon további tanácsokat is találsz a grill alkatrészek karbantartásához és tisztán tartásához. A rendszeres karbantartás hosszú élettartamot biztosít a grilleknek és füstölőknek, valamint megőrzi az ételek ízét és minőségét. Szakértő cikkeket és videókat is találsz, amelyek megmutatják, hogyan kell gondoskodni az alkatrészekről, és hogyan kell helyesen használni őket. A Grillek és füstölők alkatézise weboldal elkötelezett a minőség mellett, és csak megbízható gyártók és márkák termékeit ajánlja. Célunk, hogy a felhasználók a legjobb minőségű alkatrészeket kapják meg, hogy a grillkedésük vagy füstölésük mindig kiváló eredményt hozzon. Végezetül, az oldalunk rendelkezik egy bloggal és közösségi média jelenléttel is, hogy további inspirációt és tippeket nyújtson a grillkedéshez, füstöléshez és kerti kalandokhoz. A blog bejegyzések sokoldalú témákat fednek le, mint például a legfinomabb grill receptek, kerti dekorációk ötletei és hasznos tanácsok a kerti eszközök használatához. Látogass el a Grillek és füstölők alkatézise weboldalra, hogy felfedezd a világot a grillzdés, füstölés és kertészkedés szerelmesei számára. Itt megtalálhatod a legjobb grilleket és füstölőket, karbantartási tanácsokat, és rengeteg inspirációt a szabadtéri élvezetekhez.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft

Cattara TEIDE Tűzrakóhely fedéllel - copper patina Cattara TEIDE Tűzrakóhely fedéllel - copper patina

A boltba
Weber Szett 3 az 1-ben - Tömlő, szabályozó és csavarok PB palackra való átépítéshez Weber Szett 3 az 1-ben - Tömlő, szabályozó és csavarok PB palackra való átépítéshez

A boltba
Weber Natural fa pellet alma, 8 kg (baromfi számára alkalmas) Weber Natural fa pellet alma, 8 kg (baromfi számára alkalmas)

A boltba
WEBER Hővédő, nagy WEBER Hővédő, nagy

A boltba
SOLO Begyújtó gél 1000 ml SOLO Begyújtó gél 1000 ml

A boltba
KingCamp Skywalker BBQ eszköz KingCamp Skywalker BBQ eszköz

A boltba
Weber grillező fordítólapát Weber grillező fordítólapát

A boltba
Weber Precision grillező fogó Weber Precision grillező fogó

A boltba
Cattara Grillrács tisztító kő 4 db Cattara Grillrács tisztító kő 4 db

A boltba
CAMPINGAZ Tisztító spray BIO (500 ml) CAMPINGAZ Tisztító spray BIO (500 ml)

A boltba
Orange County Smokers Eredeti kesztyű 60310005 Orange County Smokers Eredeti kesztyű 60310005

A boltba
Weber Rotisserie Nyárs szett Weber Rotisserie Nyárs szett

A boltba
Klarstein Guernsey, prémium öntöttvas edény, 4.5 barbecue edény, öntöttvas, hőkezelt, S/4,2 l méret Klarstein Guernsey, prémium öntöttvas edény, 4.5 barbecue edény, öntöttvas, hőkezelt, S/4,2 l méret

Mindig forró a vas a tűzben: a Klarstein Guernsey prémium öntöttvas edényt univerzálisan lehet használni főzésre, párolásra vagy sütésre égő briketten, tábortűzön vagy serpenyőkényt grillen. Az univerzális rusztikus edény előre hőkezelt, így azonnal készen áll a főzésre. Az öntöttvas kialakítás gondoskodik az optimális hőelosztásról. A magas peremmel ellátott praktikus fedő alkalmas sütésre vagy tálalásra

A boltba
Küchenprofi nyárs 2 db Küchenprofi nyárs 2 db

A boltba
Küchenprofi pizzakő kerettel, 30cm átmérővel Küchenprofi pizzakő kerettel, 30cm átmérővel

A boltba
KOLIMAX Rozsdamentes acél grillnyárs készlet 40cm, 4db KOLIMAX Rozsdamentes acél grillnyárs készlet 40cm, 4db

A boltba
Weber Premium Summit 400-série védőponyva Weber Premium Summit 400-série védőponyva

A boltba
WEBER Deluxe grill kosár, szögletes WEBER Deluxe grill kosár, szögletes

A boltba
Lotus Grill LK-1000 Lotus Grill LK-1000

A boltba
Blumfeldt Mojanda, kosár alakú tűzrakóhely, füstmentes, stabil, piszkavas, esővédő Blumfeldt Mojanda, kosár alakú tűzrakóhely, füstmentes, stabil, piszkavas, esővédő

A blumfeldt Mojanda tűzkosárral teljesen újszerű módon élvezheti a közös estéket a kertben: A nemes kandalló különleges fénnyel és megnyugtató melegséggel árasztja el a környéket. Különleges kialakítása biztosítja, hogy a fa szinte teljesen füstmentesen égjen, és így még közelebb kerülhetnek a tűzhöz és egymáshoz. És ami még jobb: a füstmentes égés rendkívül hatékony, és még több hőt biztosít a tábortűznél.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben