GUCCI Memoire D'Une Odeur EdP


22 290 Ft
  • Raktáron

Gyártó: GUCCI

Termékleírás

Parfümök

A Parfümök alkatéziséhez weboldal azon kedves érdeklődőknek szól, akik szeretnék megismerni a parfümök titkait, azok összetevőit, és hogyan lehet a legjobban használni azokat. A parfümök nem csupán illatukkal varázsolnak el minket, hanem összetett szerkezetükkel, amelyben több mint száz alkatrész található. Az alkatrész tanulmányozása tehát segít abban, hogy megismerjük a különböző parfümök összetevőit, és amikor új parfümmel ismerkedünk, már tudni fogjuk, milyen alkotóelemei vannak, hogyan keverednek, és mi alkotja az összhatást. A weboldalunkon a különböző alkatrészekről található információk mellett a keverési technikákról is lehet olvasni, hogy hogyan hozzunk létre egyedi, a saját személyiségünkhöz és hangulatunkhoz illeszkedő parfümöt. A receptekkel és tanácsokkal segítünk, hogy önállóan is készíthessük el a saját parfümünket otthon. Az alkatézis fontos szerepet játszik a parfümkészítésben, de a tökéletes párosítás és használat is legalább ennyire fontos. Az oldalunkon tájékozódhatnak a különböző illattípusokról, azok jellemzőiről és alkalmazási területeiről, hogy a megfelelő illatot válasszák mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra. Az alkatrészek szakszerű ismerete nem csak arra hasznos, hogy jobban megértsük a parfümök világát, de így a vásárlásnál is tudatosabban dönthetünk, és olyan parfümöt választhatunk, amely valóban az egyéniségünkhöz és az igényeinkhez illeszkedik. Gyere és fedezd fel a Parfümök alkatéziséhez weboldalt, és ismerd meg a parfümök világát a legjobb szakértőktől!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

PACO RABANNE 1 Million EdT 50 ml PACO RABANNE 1 Million EdT 50 ml

A boltba
Lancôme Trésor - EDP 50 ml Lancôme Trésor - EDP 50 ml

A Tresor egyike azoknak a klasszikus illatoknak, amelyek rányomták a bélyegüket a parfümök történetére. Igazi legendává vált, és része a stílusörökségünknek, és nemzedékről nemzedékre emlékeinkben marad. Az idők változnak, de a nőiesség örök. A viharos érzelmek tökéletes vonzereje. Hiteles és gazdag érzelmek, amelyek még intenzívebbek a finomságukban és a titokzatos természetükben.

A boltba
Gloria Vanderbilt Vanderbilt - EDT 15 ml Gloria Vanderbilt Vanderbilt - EDT 15 ml

1982-ben készített egy márka Gloria Vanderbilt Vanderbilt illat elemzi. Ez egy keleties virágos illat a lányok és a nők, akik szeretik a luxust és kényeztetést szeretné elhagyni.

A boltba
Lancôme La Nuit Trésor - EDP 50 ml Lancôme La Nuit Trésor - EDP 50 ml

Az illat tükrözi az 1990-es Tresor nevű eredeti illatát. Kompozíciója afrodiziákumként és a szerelmi bájitalként működik. Christophe Raynaud és Amandine Marie készítette. Állítólag egy rózsa sötét oldalát és egy fekete rózsa vegyes tónusait ábrázolja egy tahiti vanília orchideával. Az illat természetes insence akkordokat, papiruszt, pacsulit, licsit és pralinét is tartalmaz. Penélope Cruz és Ilay Kurelović

A boltba
Mexx Life Is Now For Her - EDT 15 ml Mexx Life Is Now For Her - EDT 15 ml

A Life Is Now For Her a Mexx márkától egy virágos-gyümölcsös illat. Minden olyan nőnek és lánynak készült, akik szeretik a lédús gyümölcsök és a nemes virágok kombinációját. Ha egyszer ráhangolódsz ennek a parfümnek a hullámára, soha nem akarod majd elhagyni! Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Montale Dark Purple - EDP 2,0 ml - illatminta spray-vel Montale Dark Purple - EDP 2,0 ml - illatminta spray-vel

A Dark Purple egy keleti-virágos női illat. A gyümölcs fejillata magába rejti a narancs és szilva tónusait, a szívillatban kibontakoznak a pacsuli, rózsa, piros bogyós gyümölcsök és muskátli illatjegyei. Az alapillatban érezzük a teafa illatát, borostyánnal és pézsmával együtt. Az illatot Pierre Montale hozta létre. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Rasasi Hawas For Her - EDP 100 ml Rasasi Hawas For Her - EDP 100 ml

A Hawas For Her egy keleties-gyümölcsös illat nőknek. Piros és gránátalmát, jázmint, pralinét és vetivert tartalmaz.

A boltba
David Beckham Instinct Sport - dezodor spray 150 ml David Beckham Instinct Sport - dezodor spray 150 ml

David Beckham 2012-ben bemutatta az új Instinct Sport parfümöt. Ez egy friss - fás illat, amely gyömbér, mandarin és az ibolya levelek illatjegyeivel nyílik meg, majd fokozatosan egy virágos-gyümölcsös szívillatá változik át, végül a fás hangok és a pacsuli kombinációja zárja a kompozíciót. Ezzel az illattal jól érzi magát bárhová is megy!

A boltba
Rochas Byzance - EDP 60 ml Rochas Byzance - EDP 60 ml

A Byzance egy virágos illat olyan nőknek szól, akik tudják, mit akarnak. Nagyszerű hidegebb időjárás esetén, ahol elvarázsolhatja a környezetét. Valahányszor használni fogja, mindenki megfordul Ön után. Ugyanolyan ellenállhatatlan lesz, mint Annabelle Belmondo, aki ezt az illatot képviseli. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Niki Big Mojito - utántöltő Mr&Mrs Fragrance Niki Big Mojito - utántöltő

A Niki Big Mojito baba különleges illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csúsztassa be a babát az autó ventilátorába a hátán lévő fogantyúnak köszönhetően.

A boltba
PACO RABANNE Lady Million EdP Set 125 ml PACO RABANNE Lady Million EdP Set 125 ml

A boltba
DAVID BECKHAM Instinct EdT Set 180 ml DAVID BECKHAM Instinct EdT Set 180 ml

A boltba
CLINIQUE  Happy for Men EdC 50 ml CLINIQUE Happy for Men EdC 50 ml

A boltba
AZZARO Sport EdT 100 ml AZZARO Sport EdT 100 ml

A boltba
Lattafa Muna - EDP 100 ml Lattafa Muna - EDP 100 ml

A Muna by Lattafa egy virágos-fás eau de parfum nőknek. A lédús görögdinnye fejjegyei az eper gyümölcsös illatával kombinálva elkápráztatják érzékeit. A tisztán virágos szív a damaszkuszi rózsa, a magnólia, a bazsarózsa és a ciklámen. Az alapban a pézsma és az agarfa finom illata van, amely gazdag mélységet és érzékiséget kölcsönöz az egész kompozíciónak. Ez az illat kifinomult és elegáns, ideális

A boltba
MARC JACOBS Daisy EdT 50 ml MARC JACOBS Daisy EdT 50 ml

A boltba
Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir - dezodor spray 250 ml Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir - dezodor spray 250 ml

Az Armaf Club de Nuit Urban Man Elixir dezodor a férfiasság új vízióját képviseli. Ez a férfi illat először az enyhén fűszeres rózsabors vonzó kombinációjával nyűgöz le, amely a jázmin és a narancsvirág virágos jegyeivel, valamint a bergamott citrusos akkordjaival keveredik. A virágos-fűszeres szívben muskátli, sáfrány, vetiver, elemi, levendula és tagetes található. Az ámbra meleg jegyei keverednek

A boltba
BANANA REPUBLIC Cordovan EdT 100 ml BANANA REPUBLIC Cordovan EdT 100 ml

A boltba
Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh - parfüm kivonat 100 ml Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh - parfüm kivonat 100 ml

A Gold Rose Oudh mitikus tüzet jelent a sivatagi tábor közepén. Képzelje el, hogy aláveti magát a pusztai éjszakák érzéki hangulatának. Jegyzetei egyszerre provokatívak és megnyugtatók: rózsák és méz meleg és fűszeres tónusaiba ágyazva. Az illat 2012-ben került a piacra.

A boltba
Alhambra Coastal Pour Femme - EDP 100 ml Alhambra Coastal Pour Femme - EDP 100 ml

A Coastal Pour Femme az Alhambra márkától egy virágos-fás dinamikus eau de parfum minden aktív nő számára. A spontán és energikus illat fűszeres jamaicai borssal nyit, melyet könnyű virágos jegyek puhítanak. Az alap a himalájai cédrus és a szantálfa erőteljes akkordjainak kombinációja. Kóstolja meg Ön is a Coastal Pour Femme eau de parfum sokszínűségét és gazdagságát, és nem fogja megbánni.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben