Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia - EDT 2 ml - illatminta spray-vel


1 350 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia egy gyümölcsös citrusos illat nőknek. Ez az illat a természet csodái előtt tiszteleg. A citrom és a bergamott friss citrusos jegyeit a lédús fekete ribizli enyhén savanykás aromája egészíti ki, amely fokozatosan az illat szívébe áramlik. A szív büszke a rubinvörös gránátalma magjainak illatára, amelyet a rózsa kedves illata egészít ki. A zsálya finom gyógynövényes

EAN: 2376877669434

Gyártó: Guerlain

Termékleírás

A Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia egy gyümölcsös citrusos illat nőknek. Ez az illat a természet csodái előtt tiszteleg. A citrom és a bergamott friss citrusos jegyeit a lédús fekete ribizli enyhén savanykás aromája egészíti ki, amely fokozatosan az illat szívébe áramlik. A szív büszke a rubinvörös gránátalma magjainak illatára, amelyet a rózsa kedves illata egészít ki. A zsálya finom gyógynövényes jegyeket ad hozzá, a ciprus jelenléte pedig földes alaphangokat idéz, amelyek az erdei talajra emlékeztető moha esszenciájának köszönhetően az eau de toilette alapillatában teljes mértékben kibontakoznak. A fás illatot pacsuli egészíti ki, a teljes kompozíciót pedig fehér pézsma zárja. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunkon a legjobb minőségű és legnépszerűbb parfümök közül választhat. Az EDT-k összetételét alaposan mélyrehatóan tanulmányoztuk, hogy megérthessük azokat az összetevőket, amelyek a legjobban működnek és a szervezetünk általános egészségét is támogatják. Az EDT-k megfelelő kiválasztása annak érdekében, hogy egy adott személynek a legjobb illata legyen, nagyon fontos. Az EDT-ket a legkiválóbb kozmetikai márkák kínálják, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az általunk megvásárolt termékek kiváló minőségűek lesznek. Az EDT-k alkatézise az egyik legfontosabb dolog, amelyre figyelmet kell fordítani a választás előtt. Az EDT-k tartalmaznak különféle összetevőket, mint például alkohol, víz és illatanyagok. A pontos összetétel változhat attól függően, hogy melyik parfüm márkát választjuk. Az EDT-ket azért hozták létre, hogy csekélyebben koncentrálódjon bennük az illatanyag és hosszabb ideig maradjon az illat a bőrön. Az EDT-k használata során a parfüm kis adagjai adagolhatók, amelyek a bőrre fújás után hosszú időn át érezhetőek lesznek. Weboldalunkon megtalálhatjuk a legjobb EDT-ket, amelyek kielégítik mindenféle keresztmetszetet. Nézzük át különböző termékeinket, és válasszunk tetszőlegesen bármelyik EDT-t, amely megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak. Válasszunk több száz különböző EDT közül, amelyeket a legfontosabb márkák kínálnak, és garantáltan megtaláljuk a tökéletes illatot, amely harmóniát teremt a minden napunkban. Válasszuk az EDT-ket, mint napi illatokat, vagy az alkalmi illatokat, amelyek egész estékre terveztek. Az EDT-knek egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyedén viselhetők és használhatók bármilyen évszakban és bármilyen időben. Az EDT-k kis adagjai könnyedén hordozhatók, így akár az egész napon át ízlelhetünk egy-két órás után. Weboldalunkon összefoglaljuk az EDT-k alkatézisének kulcsfontosságú elemeit, hogy a lehető legjobb minőségű terméket választhassuk és az EDT-k használata során teljes mértékben kiélvezhessük az illatukat. Nézzük át a termék különböző tulajdonságait és előnyeit, és döntsük el, melyik az a EDT, amely megfelelő az igényeinknek. közösségi média: • Instagram: @toavizek • Facebook: Toalett vizek • Twitter: @ toavizek_easy_choise .

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Típus Toalettvíz
Fő illat Citrus
Meghatározás Nőknek
Mellék illat Gyümölcs
Mennyiség 2 ml
Fej fekete ribizli, citrom, bergamott
Szív gránátalma, zsálya, rózsa, ciprus
Alapillat fehér pézsma, moha, pacsuli
Az illat jellemzői citrusos, gyümölcsös
Összetevő fekete ribizli, citrom, bergamott, gránátalma, zsálya, rózsa, ciprus, fehér pézsma, moha, pacsuli
0 Ft

Dior Diorissimo - EDT 50 ml Dior Diorissimo - EDT 50 ml

Klasszikus virág illat jázmin, ilang-ilang és liliom tónusaival. A romantikus virágcsokor Diorissimo a gyöngyvirág frissességét ünnepli. Tavaszt idéz elő, amikor minden virágzik, illatozik és ártatlanul ragyog. Az illat 1956-ban került a piacra.

A boltba
Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml

A férfi Ultraviolet Man keleti-fás illatot Paco Rabanne azért hozta létre, hogy megragadja a férfi érzékiség lényegét. Az illat egyszerű, de ötletes összetétele mentát, borostyánt, vetiver-t és zuzmót tartalmaz. Az illat 1999-ben került a piacra.

A boltba
Cacharel Noa - EDT 100 ml Cacharel Noa - EDT 100 ml

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár ... mint egy túlérett gyümölcs, robban a nap alatt, és a levegő behatol a gazdagság és a hatalom az illatát. Az üveg gyöngy jelképezi, amely idézi

A boltba
Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 30 ml Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 30 ml

Drakkar Noir illat jelentése szilárdság és a kaland, a viking hajók nevét viseli. Ez aromás, fás illat,alkalmas mindennapi viseletre, használatra. Francia tervező Guy Laroche Drakkar Noir hozta létre az illatot 1982-ben.

A boltba
Versace Crystal Noir - EDT - TESZTER 90 ml Versace Crystal Noir - EDT - TESZTER 90 ml

A Crystal Noir igazi varázslatos illatot kínál, ami egyszerre éteri és érzéki. A keleties-gyümölcsös karakter kiemeli a részletekig kidolgozott összhangot, amely nem az összetevők hosszú listájára van kihegyezve, hanem a legértékesebb illatcsemegék gondosan kiválogatott akkordjaira. A fejillatban a gyömbér, a kardámom és a bors érezhető, míg a szívjegy teljesen virágos. Az illat alapjegye az ámbra,

A boltba
Burberry Brit For Him - EDT 50 ml Burberry Brit For Him - EDT 50 ml

A Brit For Him az egyéniséget ünnepli. Inkább egy személyiséget fejez ki, mint egy elvont és érzelmi fogalmat. Ez egy modern brit szellem példája, amely tisztában van a múlttal, de a jövőbe tekint. A Burberry Brit férfi nyugodt, laza és szexi, természetes önbizalommal rendelkezik. Független és eredeti, ízlése szerint tapasztalja meg a zene, a művészet, az utazások és a barátok iránti szenvedélyét.

A boltba
Dior Poison - EDT 30 ml Dior Poison - EDT 30 ml

A Poison nagyon titokzatos, csábító, provokatív és rejtélyes. A palack mintha méregtartályt jelentene, a sötétlila sejtelmes keleti illatról árulkodik. \"A bűbáj és a rejtély játéka\".

A boltba
Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Paco Rabanne 1 Million - ellenállhatatlan és nagyon exkluzív, kissé friss összetételű illat. Merüljön el az illat szépségében, és támaszkodjon rá egész nap. Olyan lesz, mintha a második bőre lenne. Az illat 2008-ban került a piacra.

A boltba
Mont Blanc Legend - EDT 30 ml Mont Blanc Legend - EDT 30 ml

A Legend illatot a Mont Blanc márkától egy magabiztos, őszinte, szenvedélyes, bátor férfi ihlette, aki minden helyzetben önmaga tud maradni. Ez egy finom és figyelemre méltó illat, mégis nagyon férfias és elegáns. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Hugo Boss Boss Orange - EDT 30 ml Hugo Boss Boss Orange - EDT 30 ml

A Boss Orange női illat egy modern és spontán nő számára készült, aki szabad szellemű, és nem szégyelli kifejezni szenvedélyét. A Boss Orange nőnek sok arca van, de egyikből sem hiányzik a csillogás a szeméből, a természetesség és az öröm abban, amit csinál. Ezért szereti az olyan egyszerű és érzelmes illatot, mint a Boss Orange. Már a narancssárga szín is azt sugallja, hogy van valami, ami pozitív

A boltba
Moschino Pink Bouquet - EDT 50 ml Moschino Pink Bouquet - EDT 50 ml

Fényes csokor tavaszi hangok és fiatalos eufória és álmokkal teli szeretettel úttörő női illat Pink Bouquet. Lenyűgöző kaszkád pezsgő akkordok mutatva, hogy egy fiatal nő, aki egy kivételes személyiség, és szeret szórakozni, amely élvezi a legteljesebb mértékben! A csodálatosan gazdag illat csak illata, hogy varázslatosan megszerzése érzelmek romantikus rózsaszín árnyalat. Romancing maga a szív ötvözi

A boltba
Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek

A boltba
Trussardi Donna - EDT 30 ml Trussardi Donna - EDT 30 ml

A Trussardi Donna egy keleti virágos illat olyan lányok és nők számára, akik szeretik a különleges és érzéki illatot. A citrom, görögdinnye és yuzu gyümölcs illatjegyeivel nyílik meg, a szívillatban kibontakoznak a jázmin tea, lótuszvirág és narancs illatjegyei. A kompozíciót a cédrusfa, vanília, pacsuli és szantálfa kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.

A boltba
Mexx When Where - EDT 50 ml Mexx When Where - EDT 50 ml

A Whenever Wherever egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillata mandarint, körtét és gyöngyvirág leveleket tartalmaz. Mirabelle-t, rebarbarát, jázmint és ibolyát fog érezni a szívében. Pézsma, cédrusfa és vanília zárja a kompozíciót. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Giorgio Armani Privé Gardénia Antigua - EDT 100 ml Giorgio Armani Privé Gardénia Antigua - EDT 100 ml

A Gardénia Antigua illatos újraértelmezése Giorgio Armani saját elképzelésének Antigua szigetéről, annak szeretett földi paradicsomáról, ahol szeret értékes pillanatokat tölteni; a világ tele van saját emlékeivel. Fedezze fel az Armani Privé, a Gardénia Antigua illatát, lélegzetelállító kontrasztot az égő gardénia harmónia és az Antigua spray napos, porított tónusai között.

A boltba
Paco Rabanne Phantom - EDT utántöltő 200 ml Paco Rabanne Phantom - EDT utántöltő 200 ml

Phantom, Paco Rabanne új férfi illata. Az önbizalom esszenciája, amelyet a jólét energiája támogat. Futurisztikus aromás illat a luxusfeldolgozás és az új technológia ütközéséből született. Merész illat, addiktív krémes levendula tónusokkal, energizáló citrommal és szexi fás vaníliával. Gyökeresen más és teljesen bámulatos.

A boltba
Mexx Cocktail Summer EDT 20 ml Mexx Cocktail Summer EDT 20 ml

Új limitált kiadású MEXX Coctail Summer. Keverd össze a nyárral! Alkoss színes és gondtalan emlékeket, tele napsütéssel, jó társasággal és frissítő merülésekkel.

A boltba
Burberry Brit - EDT 50 ml Burberry Brit - EDT 50 ml

A Burberry Brit illata megragadja a Burberry lényegét. A természete friss, igénytelen. Nem beképzelt, sugározza a bizonyosságot, és eredetiséget jelképez. Ez a parfüm merész, kiszámíthatatlan tónusait árasztja szét, különc és ötletes, imádni való brit humorral. Egyszerű hangjai alatt a Burberry Brit elbűvölő összetettségben, különféle kifinomultsággal tárul elénk. Ez a friss játékos illat klasszikus

A boltba
Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 100 ml Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 100 ml

A Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2014 január elején mutatták be. A bársonyos fehér pézsma elegáns kombinációja a frissítő bazsarózsa virágokkal és a lédús gyümölcsökkel selymes kompozíciót hoz létre. Miss Dior Bloooming Bouquet illata mögött Francois Demachy áll, Nathalie Portman lett az arca.

A boltba
Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Noir - EDT 100 ml Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Noir - EDT 100 ml

A történelemben először mutatja be Lacoste a férfi illatgyűjteményt, amelyet a Lacoste márka leghíresebb ruházata - a Lacoste póló L.12.12 - ihletett. 1927-ben maga René Lacoste - a háborúk közötti francia teniszlegenda - javasolta megteremtését. Nemcsak a többi teniszbajnok szerette meg egyszerű, de funkcionális és egyben elegáns sportruházatát. A mozgás szabadsága, amelyet egy egyszerű póló megengedett

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben