Hogyan fogj pasit 24 lépésben


3 699 Ft
  • Raktáron

Desi Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. És így fog bejutni a Stanfordra is. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben. Egy esetlen, dadogó szégyenmágnes, akinek balul sikerült flörtölési kísérletei legendássá váltak a barátai körében. Így, amikor egy nap a valaha látott legdögösebb

EAN: 9789634472865

Termékleírás

Desi Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. És így fog bejutni a Stanfordra is. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben. Egy esetlen, dadogó szégyenmágnes, akinek balul sikerült flörtölési kísérletei legendássá váltak a barátai körében. Így, amikor egy nap a valaha látott legdögösebb emberi lény besétál az életébe, Desi az apja által évek óta megszállottan nézett korea...

Ifjúsági könyvek

Az Ifjúsági könyvek alkatéziséhoz weboldal a Gyermek & Ifjúsági könyvek kategóriába tartozik, és izgalmas tartalmat kínál a fiatalabb korosztály számára. Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson az ifjúságnak az alapvető keresztény hitelemek megértésében és elmélyítésében, miközben érdekes és könnyen befogadható formában közvetíti a vallási fogalmakat és értékeket. Az ifjúsági korosztály számára az alkatézis rendkívül fontos, mivel ebben az életszakaszban kezdik felfedezni saját identitásukat, és keresik a válaszokat a nagy kérdésekre. A weboldal gazdag választékot kínál az ifjúsági könyvajánlatokból, amelyek könnyen emészthető formában közvetítik a vallási gondolatokat és tanításokat. Az oldalon fellelhető könyvek széles skálája hozzáférhető, hogy minden érdeklődési körre és olvasási szintre vonatkozóan kínálhasson érdekes olvasmányokat. A történetek és a fikciós elemek segítségével interaktívvá és izgalmassá válnak a vallási tanítások, így könnyen érthetőek a fiatalok számára. Az Ifjúsági könyvek alkatéziséhoz weboldal rendelkezik a legfrissebb könyvértékelésekkel és ajánlókkal, hogy segítsen a látogatóknak megtalálni a számukra leginkább releváns és érdekes könyveket. Rendszeresen frissített blogbejegyzések és cikkek is megtalálhatók, amelyek inspiráló és gondolatébresztő témákat dolgoznak fel. Az oldal nemcsak könyvajánlatokkal foglalkozik, hanem online katalógust is tartalmaz, ahol a látogatók online vásárolhatnak a legújabb kiadványok közül. Az egyszerű és felhasználóbarát felület lehetővé teszi a könnyed böngészést és vásárlást. Az Ifjúsági könyvek alkatéziséhoz weboldal kitűnő forrás az ifjúság számára, hogy felfedezzék és elmélyítsék saját vallási hitüket. Az érdekes és könnyen befogadható tartalom segítséget nyújt a keresztény tanítások megértésében és a folyamatos spirituális fejlődésben.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

VIP Világirodalmi paródiák - újratöltve VIP Világirodalmi paródiák - újratöltve

VIP, mint kiemelten fontos személyek: Shakespeare, Dante, Beckett vagy Hemingway. VIP, mint a világirodalom legjelentősebb műveinek paródiája. VIP, mint eg...

A boltba
Nicolas nyaral Nicolas nyaral

Véget ért a szorgos tanulással eltöltött tanév, és Nicolas egy időre búcsút vesz iskolai cimboráitól - most már lehet a nyaralással foglalkozni. Szerencsére haverok a tengerparton és a nyári táborban is akadnak. No, meg felnőttek is, akiket - ki érti ezt? - a kis csapat minduntalan őrületbe kerget.

A boltba
Kutyakínálat római tálkán - Ideafix és a rebellisek Kutyakínálat római tálkán - Ideafix és a rebellisek

Asterix és Obelix kiskutyája, Ideafix rebellis barátaival együtt három újabb történetben tör borsot az ókori Gallia fovárosát, Lutetiát megszálló rómaiak orra alá.

A boltba
Adelin és Ettran - Serbeniai Krónikák II. könyv Adelin és Ettran - Serbeniai Krónikák II. könyv

Gabriela és Aslios a legnagyobb káosz közepette elhagyják Moravát. Álnevek mögé bújva felkeresik Serbenia csillagtestvéreit, hogy a fiú királyi örökségét kihasználva támogatást kérjenek tőlük a trón visszaszerzésére.

A boltba
Anime rajziskola - Rajzolj tökéletes mangafigurákat! Anime rajziskola - Rajzolj tökéletes mangafigurákat!

Tanulj meg profin anime- és mangakaraktereket rajzolni! Az Instagramon is jól ismert Yoai most megtanítja neked, hogyan rajzolj japán anime/manga stílusban. Szeretnéd tudni, hogyan születnek Yoai jellegzetes figurái, karakteres vonásai, divatos ruhái és bohó frizurái?

A boltba
Ne! Érints meg! Ne! Érints meg!

Azt hitte, soha nem fog tudni szeretni. De aztán találkozott vele... Amikor Sage megérkezik Nevadába a Melview-i Egyetem elsőéves hallgatójaként, semmije sincs: se pénze, se lakása, se barátai. De az elszántsága nem ismer határokat.

A boltba
A nyúl formájú kutya A nyúl formájú kutya

Egy nyúl, aki csak látszólag az. Egy könyvbe zárt, rajzolt város. Igaziak híján egy elképzelt barát. Egy csomó kérdés, melyekre még ez a kitalált barát sem tudja a választ. E könyv különös hőse kétféleképpen is idegen. Nincs otthon a saját testében, ahogy nem találja a helyét az őt örökösen másfélének ítélő világban sem. Egy elrajzolt figura, aki fel-alá bolyong egy meghökkentően furcsa könyv oldalain.

A boltba
Szellem, hol vagy? - Ó, Pénelopé! 2. Szellem, hol vagy? - Ó, Pénelopé! 2.

Szerintetek normális, ha az ember jobban fél a  barátja nagymamájától,  mint  egy kísértettől? Juhú! Az őszi szünetet a szerelmemmel töltöm! Csakhogy Artus nagymamájának a kastélya nem valami szívderítő hely. Ahogy Artus nagymamája sem túl barátságos. Finoman fogalmazva.

A boltba
Évák - Sárosi István válogatott versei Évák - Sárosi István válogatott versei

Különleges könyv, miután az 1980-as évek elején Pécsett bemutatott Kodály Zoltán Székelyfonójának egykori színpadra állítói működtek közre megalkotásában, vagy legalább is inspirálói, gondozói voltak annak. Az akkori rendező, Bagossy László írta az előszót és válogatta a verseket, az akkori díszlettervező Bachmann Zoltán tervezte a könyvet, amelyet az azóta elhunyt Kossuth-díjas alkotó grafikái is

A boltba
Unikornismentő csapat - Sárkányok szökésben Unikornismentő csapat - Sárkányok szökésben

Mito Fauna professzor vagyok, én alapítottam a kalandvágyók titkos klubját, az Unikornismentő csapatot. Mi vagyunk azok, akik védelmet nyújtunk a mítoszok és legendák lényeinek. Azonban az ellenfeleink erősek, nagy hatalmúak és kegyetlenek, így rettentően nagy szükségünk lenne szövetségesekre. Segítenél nekünk? Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy kockára kell tenned az életedet? Csatlakoznál az Unikornismentőkhöz?

A boltba
Veled minden hely ragyogó – filmes borítóval Veled minden hely ragyogó – filmes borítóval

Theodore Finchnek, fiatal kora ellenére, rengeteg nehézséggel kellett már szembenéznie, ám a világ jó és szép dolgai, legyenek azok bármilyen kicsik, minden egyes alkalommal jó irányba terelték a gondolatait. Violet Markey úgy él, hogy csak a jövőbe néz, számolja a napokat az érettségiig, és azt tervezi, hogy elhagyja a várost, ahol minden a nővére halálára emlékezteti.

A boltba
Papa, ne már! - Samu és Papa Papa, ne már! - Samu és Papa

Samu szereti Papát. Szereti, ha háromszáz kilométerre van tőle, de megőrül, ha csak három méterre. Mert a Papát nem lehet kibírni. A Papa mindenbe beleszól. A Papa mindent jobban tud. A Papa fontoskodik. A Papa vénember létére csajozik. A Papa egyszerűen CIKI! Mióta a Papa Samuékhoz költözött, szerencsétlen Samunak egyetlen nyugodt pillanata sincsen. Még a fürdőszobában sem. Ezt nem lehet kibírni!

A boltba
Az arany nyakörv-művelet Az arany nyakörv-művelet

SEMMI SEM LEHETETLEN A BERRY BEES CSAPATÁNAK! Mi köze a rejtélyes milliomosnak, a hirhedt bűnözőnek és a távolságtartó komornyiknak az ELHAGYOTT ÁLLATOKAT segítő alapítványhoz? Mindezek kiderítése a Berry Bees csapatának legújabb küldetése, amelyet Miss Berry a legfiatalabb és legígéretesebb kémeire bízott. A Berry Bees tagjai már repülnek is, hogy kiderítsék, milyen titkok rejtőznek Ernst Van Der

A boltba
1000 veszély a fociban 1000 veszély a fociban

Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Azt hiszed, hogy ez egy teljesen átlagos könyv?

A boltba
Perception - A hatodik érzék Perception - A hatodik érzék

Mindenki hallott már Clarity Clare Fernről. A suliban is jól ismerik, ő a tisztánlátó lány, akinek elég csak megérintenie egy tárgyat, és rögtön emlékképek törnek rá a múltból. Csakhogy Clare egyáltalán nem akarja celebként ünnepeltetni magát. Jobban szeret a háttérbe húzódva csendesen szemlélődni. Különleges képességét nem váltja aprópénzre.Valaki azonban Clare nyomába szegődik, csábító üzenetekkel

A boltba
Pushing the limits - Feszülő húr (keménytáblás) Pushing the limits - Feszülő húr (keménytáblás)

Senki sem tudja, mi történt aznap éjjel Echo Emersonnal, amikor a menő fiúval járó népszerű lányból pletykák tárgya, kirekesztett lett, karján hátborzongató sebhelyekkel. Még Echo sem tud visszaemlékezni a teljes igazságra.Amikor aztán berobban az életébe Noah Hutchins, a szívdöglesztő, lányfaló, megközelíthetetlen fiú a fekete bőrdzsekijében, és meglepően megértő vele, Echo élete olyan fordulatot

A boltba
Szent Péter esernyője / Különös házasság - Klassz 3. Szent Péter esernyője / Különös házasság - Klassz 3.

A Szent Péter esernyője és a Különös házasság című regények Mikszáth Kálmán életművének talán legjelentősebb és legnépszerűbb alkotásai, mindkettő élvezetes, fordulatos. izgalmas cselekményű olvasmány, melyek méltán emelték a ,,nagy mesélőt\" halhatatlan szerzőink sorába. A Manó Könyvek Klassz!-sorozatában Nógrádi Gergely az eredeti cselekményt követve, ám rövidebb formában meséli újra a klasszikus

A boltba
Az imádott Jenna róka Az imádott Jenna róka

A 17 éves Jenna Fox felépülőben van egy borzalmas balesetből, amelynek következtében egy éven át kómában feküdt. A balesetet megelőző életéből semmire sem emlékszik. Szülei átadják neki a családi videótárat, s a filmek láttán előtörnek az emlékképek. Csakhogy felmerül benne a kétség: a saját emlékeiről van-e szó? És miért nem hajlandó beszélni vele a balesetről a család egyetlen tagja sem? Jenna kíváncsisága

A boltba
Bűvös város Bűvös város

Henry szenved. Egyedül volt otthon, amikor a házukat félig lerombolta a hurrikán, azóta poszttraumás stressz kínozza. Szenved, mert nehezen boldogul a lányokkal, gyakran döntésképtelen. Szenved, mert új barátja, Charlie ezt várja tőle - szerinte ez az élet természetes velejárója, Henry pedig szeretne hinni neki. Tartja az élettől a két lépés távolságot és a jelre vár, amely végérvényesen bebizonyítja,

A boltba
Hogyan élheted túl a szüleid válását? Hogyan élheted túl a szüleid válását?

Az az ember, az a nő – meg anyu és apuMajdnem egy éve történt, nem sokkal a kilencedik szülinapom után. Egyik vasárnap reggel, amikor gyanútlanul kimentem a konyhába, apu székén ott terpeszkedett az az ember… Anyu azt mondta, azért van annyit nálunk, hogy ő ne legyen annyira egyedül most, hogy apu elment – így kezdődik Luca története, aki egy év alatt szorongásokkal és fájdalmakkal teli utat jár be,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben