HUGO BOSS Hugo XX EdT 100 ml


17 390 Ft
  • Raktáron

Gyártó: HUGO BOSS

Termékleírás

Parfümök

A Parfümök alkatéziséhez weboldal azon kedves érdeklődőknek szól, akik szeretnék megismerni a parfümök titkait, azok összetevőit, és hogyan lehet a legjobban használni azokat. A parfümök nem csupán illatukkal varázsolnak el minket, hanem összetett szerkezetükkel, amelyben több mint száz alkatrész található. Az alkatrész tanulmányozása tehát segít abban, hogy megismerjük a különböző parfümök összetevőit, és amikor új parfümmel ismerkedünk, már tudni fogjuk, milyen alkotóelemei vannak, hogyan keverednek, és mi alkotja az összhatást. A weboldalunkon a különböző alkatrészekről található információk mellett a keverési technikákról is lehet olvasni, hogy hogyan hozzunk létre egyedi, a saját személyiségünkhöz és hangulatunkhoz illeszkedő parfümöt. A receptekkel és tanácsokkal segítünk, hogy önállóan is készíthessük el a saját parfümünket otthon. Az alkatézis fontos szerepet játszik a parfümkészítésben, de a tökéletes párosítás és használat is legalább ennyire fontos. Az oldalunkon tájékozódhatnak a különböző illattípusokról, azok jellemzőiről és alkalmazási területeiről, hogy a megfelelő illatot válasszák mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra. Az alkatrészek szakszerű ismerete nem csak arra hasznos, hogy jobban megértsük a parfümök világát, de így a vásárlásnál is tudatosabban dönthetünk, és olyan parfümöt választhatunk, amely valóban az egyéniségünkhöz és az igényeinkhez illeszkedik. Gyere és fedezd fel a Parfümök alkatéziséhez weboldalt, és ismerd meg a parfümök világát a legjobb szakértőktől!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

Loewe Aura Loewe Floral Női parfüm 120 ml Loewe Aura Loewe Floral Női parfüm 120 ml

A boltba
CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT

A boltba
CACHAREL Amor Amor EdT CACHAREL Amor Amor EdT

A boltba
Carolina Herrera 212 - EDT 100 ml Carolina Herrera 212 - EDT 100 ml

212 New York- Manhattan telefon kódja. Egy varázslatos hely a világban, ahol keveredik a kultúra, stílusok, emberek, hagyományos a luxussal, a konvenció a szabadsággal - ahol minden lehetséges. Ez egy olyan hely, ahol a világhírű Carolina Herrera tervező dolgozik, akinek egyedülálló, szeretett hangulatát egy női illatává alakította át, aki okos, kifinomult, pozitív és szereti a luxust!

A boltba
Burberry London For Men - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Burberry London For Men - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A férfiaknak szánt Burberry London For Men illat London városát és annak kifinomult stílusának különleges érzékét örökíti meg és ünnepli. Az illatot egy kortárs brit úriember számára készítették, aki szereti az eleganciát: a szabott öltönytől a klasszikus Chesterfield kabátig. A Burberry London férfi parfüm híve innovatív szellemének. A divatot és az illatot teljesen új módon ötvözi. A flakon tipikus

A boltba
Hermes Eau De Pamplemousse Rose - eau de toilette spray 100 ml Hermes Eau De Pamplemousse Rose - eau de toilette spray 100 ml

Az Eau De Pamplemousse Rose egy citrusfélék friss illata nőknek a Hermès márkától. Kezdetben lédús gyümölcsök frissítenek fel narancs, citrom, grapefruit formájában, egy vetiver cseng a szívében, végül rózsákkal tarkított virágos fátyolba burkolja.

A boltba
Armaf The Pride Of Armaf For Men - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf The Pride Of Armaf For Men - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

The Pride of Armaf For Men egy keleti - fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, bergamott, citromos verbéna. A szívillatban kibontakozik a fahéj, tölgymoha és a szerecsendió. A kompozíciót a tonkabab, vanília és a szantálfa kombinációja zárja.

A boltba
Mont Blanc Explorer Ultra Blue - EDP 30 ml Mont Blanc Explorer Ultra Blue - EDP 30 ml

Kalandokkal és szabadsággal teli illat, amely kifinomult férfiasságot, jelenlétet és karizmát tár fel azáltal, hogy világ körüli utazásról mesél. A citrusfélék, aromás és édes illatú tónusok természetes, felemelő és nyugtató érzéseket keltenek. Az illat 2021-ben debütált.

A boltba
Mont Blanc Explorer Ultra Blue - EDP 100 ml + tusológél 100 ml+ EDP 7,5 ml Mont Blanc Explorer Ultra Blue - EDP 100 ml + tusológél 100 ml+ EDP 7,5 ml

Kalandokkal és szabadsággal teli illat, amely kifinomult férfiasságot, jelenlétet és karizmát tár fel azáltal, hogy világ körüli utazásról mesél. A citrusfélék, aromás és édes illatú tónusok természetes, felemelő és nyugtató érzéseket keltenek. Az illat 2021-ben került a piacra.

A boltba
Dior Poison Girl - EDP 50 ml Dior Poison Girl - EDP 50 ml

2016 januárjában a Dior márka bemutatta a Poison Girl illatot. Ez a keleti-vanília illat alkalmas lányoknak és nőknek, a keserű narancs árnyalataival nyílik meg, amelyet fokozatosan Damaszkusz rózsák és Grasse rózsák váltanak fel, majd mandula, toluol balzsam, vanília, szantálfa és tonka bab árnyalatai követnek.

A boltba
CALVIN KLEIN Obsession for Men EdT 200 ml CALVIN KLEIN Obsession for Men EdT 200 ml

A boltba
Amouage Sunshine - EDP 100 ml Amouage Sunshine - EDP 100 ml

A Sunshine az Amouage márkától a keleti-virágos illatok szerelmeseinek készült. Először az üröm, a fekete ribizli és a mandula keverékének illatát fogod érezni. Ezután kibontakoznak a jázmin, magnólia, vanília és osmanthus tónusai. A végén boróka, pacsuli, papirusz és fehér dohány veszi át a szót. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Gucci Guilty - EDP 90 ml Gucci Guilty - EDP 90 ml

A Guilty Eau De Parfum parfüm a Gucci Guilty kollekcióból egy keleties virágos illat nőknek. A citrusos fejillatot rózsabors egészíti ki, a tisztán virágos szívillatban érezhető a rózsa, orgona, muskátli és ibolya. A kompozíciót egy egyszerű alapillat zárja meleg borostyán és pacsuli formájában. 2019-ben került a piacra.

A boltba
CALVIN KLEIN CK One EdT 200 ml CALVIN KLEIN CK One EdT 200 ml

A boltba
S.T. DUPONT 58 Avenue Montaigne EdT 100 ml S.T. DUPONT 58 Avenue Montaigne EdT 100 ml

A boltba
DIOR J\'adore EdP Set 125 ml DIOR J'adore EdP Set 125 ml

A DIOR J\'adore EdP Set 125 ml egy elegáns és nőies illatcsomag, amely minden nő számára tökéletes választás lehet. Ez a parfüm kollekció a díszdobozban egy 125 ml-es Dior J\'adore Eau de Parfum spray-t tartalmazza, amely tökéletesen kiegészíti az elegáns és luxus illatélményt. Az illat J\'adore EdP a DIOR ikonikus illata, amely a nőiességet és a bájosságot ünnepli. Egyesíti a virágos és gyümölcsös

A boltba
Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds - EDP 100 ml Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds - EDP 100 ml

Azt szeretné, rendkívüli illatot? Szereted a luxus? Fedezze fel a szenvedély, amely elrejti parfüm Armani Diamonds Emporio, ami luxus, nőies és érzéki. Parfüm tükrözi szikrázó, az erő, a fényes és a erotizmus a viselő illat Emporio Armani Diamonds. A parfüm nyit keveréke virágok, különösen rózsák, és egészíti ki egy lédús málna és egzotikus licsi. Erotika parfüm hangsúlyozza a kombináció a sárga és

A boltba
Nishane Tero - parfüm 100 ml Nishane Tero - parfüm 100 ml

A Tero egy férfi és női parfüm, melynek kezdőjegyei a fekete és a szecsuáni bors intenzív fűszeres akkordjaihoz tartoznak, melyet finom sós karamell egészít ki. A pacsuli földes jegyeit aromás fahéj hatja át. Az alapot a meleg borostyán bódító akkordjainak szentelték, amely a vetiver és a tölgy kéreg fás tónusaival párosul. Egy illat, amelyet annak az egyedülálló bolygónak szenteltek, amelyen élünk.

A boltba
Hamidi Roda Al Bustan - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml Hamidi Roda Al Bustan - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml

A Hamidi Roda Al Bustan alkohol nélküli parfümös víz egy olyan női illat, amellyel kitűnhet mindenhol, ahová csak belép. A bergamott és az édes őszibarack friss jegyei a levendula harmonikus jegyeit veszik körül, míg a szívjegyben az érzéki rózsa, az elegáns jázmin és a finom ibolya virágzik. Az illat alapja a csábító pézsmát ötvözi az ellenállhatatlan vaníliával és ámbrával.

A boltba
Bvlgari Omnia Crystalline - EDT 100 ml + EDT 15 ml Bvlgari Omnia Crystalline - EDT 100 ml + EDT 15 ml

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystalline is többféle különböző illatréteget tartalmaz, amelyek együttesen teremtik meg eredeti és egyedi illatát. A fejjegyek a friss bambusz és a lédús nashi körte izgalmas tisztaságát hozzák. A titokzatos szívjegy, az Omnia Crystalline illata lerántja a leplet a lótuszvirágok vonzó érzékiségéről anélkül, hogy megtörné az illatkompozíció frissességét.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

PACO RABANNE Phantom EdT
24 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SMART WRS-4118B
7 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Carolina Herrera Herrera For Men 100 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Minions - Characters - Egér és billentyűzetpad
7 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VANS Női sportnadrág VN0A7RMTBLK1 XL
17 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Cybex Nyári betét Beige
22 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Fehér, kerti cserép, LED világítással
174 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bársony házicipő Mary
6 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Game of Thrones - A5 jegyzetfüzet - Stark
5 733 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Rogue - Latrok - Vérmacskák 2.
2 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Filclap 20x30cm 1mm - Piros 3153
150 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben