Nike Pink Woman - EDT 30 ml


2 890 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Nike Woman Pink gyümölcsös - virágos illat a magabiztos nő, aki mindig rögzített célját. Csábító kombinációja felhangok keverednek finom aromájú szirmok szív és fás alap. Nike Woman Pink parfüm származik sikeres színskálát. Ez a termék 2014-ben indított.

EAN: 8414135854445

Gyártó: Nike

Termékleírás

Nike Woman Pink gyümölcsös - virágos illat a magabiztos nő, aki mindig rögzített célját. Csábító kombinációja felhangok keverednek finom aromájú szirmok szív és fás alap. Nike Woman Pink parfüm származik sikeres színskálát. Ez a termék 2014-ben indított.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunkon a legjobb minőségű és legnépszerűbb parfümök közül választhat. Az EDT-k összetételét alaposan mélyrehatóan tanulmányoztuk, hogy megérthessük azokat az összetevőket, amelyek a legjobban működnek és a szervezetünk általános egészségét is támogatják. Az EDT-k megfelelő kiválasztása annak érdekében, hogy egy adott személynek a legjobb illata legyen, nagyon fontos. Az EDT-ket a legkiválóbb kozmetikai márkák kínálják, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az általunk megvásárolt termékek kiváló minőségűek lesznek. Az EDT-k alkatézise az egyik legfontosabb dolog, amelyre figyelmet kell fordítani a választás előtt. Az EDT-k tartalmaznak különféle összetevőket, mint például alkohol, víz és illatanyagok. A pontos összetétel változhat attól függően, hogy melyik parfüm márkát választjuk. Az EDT-ket azért hozták létre, hogy csekélyebben koncentrálódjon bennük az illatanyag és hosszabb ideig maradjon az illat a bőrön. Az EDT-k használata során a parfüm kis adagjai adagolhatók, amelyek a bőrre fújás után hosszú időn át érezhetőek lesznek. Weboldalunkon megtalálhatjuk a legjobb EDT-ket, amelyek kielégítik mindenféle keresztmetszetet. Nézzük át különböző termékeinket, és válasszunk tetszőlegesen bármelyik EDT-t, amely megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak. Válasszunk több száz különböző EDT közül, amelyeket a legfontosabb márkák kínálnak, és garantáltan megtaláljuk a tökéletes illatot, amely harmóniát teremt a minden napunkban. Válasszuk az EDT-ket, mint napi illatokat, vagy az alkalmi illatokat, amelyek egész estékre terveztek. Az EDT-knek egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyedén viselhetők és használhatók bármilyen évszakban és bármilyen időben. Az EDT-k kis adagjai könnyedén hordozhatók, így akár az egész napon át ízlelhetünk egy-két órás után. Weboldalunkon összefoglaljuk az EDT-k alkatézisének kulcsfontosságú elemeit, hogy a lehető legjobb minőségű terméket választhassuk és az EDT-k használata során teljes mértékben kiélvezhessük az illatukat. Nézzük át a termék különböző tulajdonságait és előnyeit, és döntsük el, melyik az a EDT, amely megfelelő az igényeinknek. közösségi média: • Instagram: @toavizek • Facebook: Toalett vizek • Twitter: @ toavizek_easy_choise .

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 30 ml
Típus Toalettvíz
Fő illat Ciprus
Mellék illat Fás
Meghatározás Nőknek
Alapillat cédrusfa, ámbra, fehér pézsma
Szív gyöngyvirág, rózsa, magnólia
Fej bazsarózsa, frézia, licsi
Az illat jellemzői chypre, fás
Összetevő cédrusfa, ámbra, gyöngyvirág, bazsarózsa, fehér pézsma, rózsa, frézia, magnólia, licsi
0 Ft

Mont Blanc Presence D`Une Femme - EDT 75 ml Mont Blanc Presence D`Une Femme - EDT 75 ml

A Presence D´une Femme az első női illat a Mont Blanc márkától. Az a nő, aki ezt az illatot használja rendkívül elegáns, értékeli a luxust és mindig olyan dolgokat választ, amelyeknek értéke és lelke van. Egy olyan nő, aki sikereket ér el az erős önbizalom, a célba vetett hit és az intelligencia által. Az illat flakon dizájnja elegáns, fényűző és tiszta - ez a mai esztétikai felfogás tárgya. Az illat

A boltba
Dior Hypnotic Poison - EDT 150 ml Dior Hypnotic Poison - EDT 150 ml

A Dior Hypnotic Poison egy meleg, érzéki és kifinomult illat. Az illat a szilva, a sárgabarack, a kókusz és a szegfűbors tónusaival indul, szívjegyében virágok rejlenek. Alapjegye vaníliát, mandulát és szantálfát tartalmaz. A flakon „tiltott gyümölcs” alakú. 1998-ban mutatták be.

A boltba
Versace Pour Homme - EDT 50 ml Versace Pour Homme - EDT 50 ml

A Versace Pour Homme férfi illat a Földközi-tenger körüli föld lényegét rejti magába, amely megfelel a felhasznált összetevőknek. A lüktető fouger keveréket a bergamott és a muskátli jelenléte könnyíti meg. A calabriai Diamante régióból származó citrusfélék nyitják meg az illatot, valamint a keserű narancsfák levelei és virágai. Az illat szívét egy virág-ásványi aroma határozza meg, amely a zsálya

A boltba
Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme - EDT 50 ml Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme - EDT 50 ml

A Brand Bottega Veneta márka bemutatja az első férfi illatát a Bottega Veneta Pour Homme parfümöt. Jellegzetes aromás-fás illat, amely a férfiasságot szimbolizálja. Az illat megalkotását olyan férfi története ihlette, aki a nagyvárosi nyüzsgés és zaj elől néhány napra az ember által érintetlen természetbe menekül. Az illatot 2013-ban mutatták be a nagyközönségnek.

A boltba
Paco Rabanne Pure XS - EDT 50 ml Paco Rabanne Pure XS - EDT 50 ml

A Paco Rabanne márka Pure XS illata fűszeres és friss. A fejillatban a gyömbér, a zöld tónusok és a kakukkfű kelti fel a figyelmet, az illat szívében fahéj, vanília, bőr és likőr található. Végül cédrusfa, mirha és cukor zárja a kompozíciót. Az illatot Anne Flipo, Caroline Dumur és Bruno Jovanovic parfümösök készítették. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Dior Miss Dior (2019) - EDT 100 ml Dior Miss Dior (2019) - EDT 100 ml

A Miss Dior 2019 citrusos-virágos illat nőknek. Az illat elején friss vörös narancsot és mandarint fog érezni. A szívillatban érezni fogja a gyöngyvirágok, a májusi és a nagy virágú rózsák kombinációját. Az alapját pacsuli képezi.

A boltba
Diptyque Do Son - EDT 100 ml Diptyque Do Son - EDT 100 ml

Gyerekként Yves Coueslant, a Diptyque egyik alapítója éveket töltött a Do Son-ban, az Along Bay -öbölben. A tengeri szellő mámorító és enyhén fűszeres tuberóz illatot hordozott, amely édesanyja kedvence volt. A Do Son az Indokínában töltött gyermekkor ritka és maradandó emlékeinek megtestesítője. Az illat 2005-ben került a piacra.

A boltba
Rochas Rochas Girl - EDT 60 ml Rochas Rochas Girl - EDT 60 ml

A Girl virágos, fás és citrusos kompozíciója minimalista és vidám. Az illat mottója: \"Spray Good, Feel Good\". Az illat vegán összetételű, 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az üveget mandula zöld lakk díszíti - egy vízbázisú lakk, amely mindössze 5% oldószert tartalmaz.

A boltba
Betty Barclay Tender Blossom - EDT 20 ml Betty Barclay Tender Blossom - EDT 20 ml

A Betty Barclay illat olyan nőknek szól, akik élvezik az élet minden pillanatát, akik természetes bájukkal, nyitott egyéniségükkel és pozitív életképükkel lenyűgözik környezetüket. Vitalitással teli illat, amely egyszerre friss és gyengéd. Az érett dinnye, az exotikus licsi és a gyengéd ciklámen varázslatos fúziója. Az alapot a pézsma, a cédrus és a szantálfa biztosítja.

A boltba
Givenchy Pour Homme Blue Label - EDT 100 ml Givenchy Pour Homme Blue Label - EDT 100 ml

Az első dolog, amit a Givenchy Pour Homme Blue Label illatán észreveszel, az az élénkítő frissesség. Ez a keleti fás illat a tartós frissességet és a férfias erőt ötvözi. A hedion kellemes vízi jegye fényességet és átlátszóságot biztosít. A bors különleges ízt, mélységet és csillogást ad a fűszereknek.

A boltba
Chopard Wish Pink Diamond - EDT 30 ml Chopard Wish Pink Diamond - EDT 30 ml

Ismerjen meg egy igazi gyémántot a női illatok között. A Chopard Wish Pink Diamond virágos-gyümölcs illat, amelynek összetevői között sárgabarack, szantálfa, borostyán, mandarin, pézsma, frézia, osmanthus, körte, keserű narancs (neroli) virágok olaja és rózsa található. Az illat 2005-ben került a piacra.

A boltba
Playboy The Club Blue Edition - EDT 50 ml Playboy The Club Blue Edition - EDT 50 ml

A Club Blue eau de toilette egy kifinomult illat, amely friss citrusos jegyeinek köszönhetően a nyarat idézi elő. Az élénk citrom, a lédús mandarin, a grapefruit és az édes ananász együttesen friss gyümölcsös élményt hoznak létre, ellenállhatatlan pézsmaillattal. Kényeztesd magad a Playboy márka új The Club Blue férfi illatával.

A boltba
Lanvin Sunny Magnolia - EDT 50 ml Lanvin Sunny Magnolia - EDT 50 ml

A Lanvin Sunny Magnolia egy virágos-gyümölcsös eau de Toilette nőknek. A nyitás tele van az édes sárgabarack és a mandarin élénkítő és játékos jegyeivel. Az illat szívében a kínai osmanthus uralkodik a jázmin varázslatos illata mellett. A vanília és a fehér pézsma alapjegyei gondoskodnak a teljes kompozíció harmonikus hangolásáról. Menekülj egy harmóniával, örömmel és békével teli birodalomba a Sunny

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Az Aqua Allegoria Herba Fresca egy virágos gyümölcsös illat a Guerlain márkától a nők számára. A fejillatban friss ribizli, citrom, menta illatjegyei bontakoznak ki, a kompozíciót virágos tónusok, gyöngyvirág, ciklámen kombinációja zárja.

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Rosa Rossa - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guerlain Aqua Allegoria Rosa Rossa - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Az Aqua Allegoria Rosa Rossa az Aqua Allegoria kollekcióból virágos-gyümölcsös illat nők számára. A fejben bergamott, licsi, citrom és feketeribiszke található. A pünkösdi rózsa és a rózsa kombinációját fogja érezni a szívedben. A fás hangok, a cédrus, a fehér pézsma és az izo tökéletesen kiegészíti a kompozíciót. 2018-ban indították. Az illat kombinálható más kollekciókkal is. Ide tartoznak a Bergamote

A boltba
Hermes Un Jardin à Cythère - EDT (újratölthető) 50 ml Hermes Un Jardin à Cythère - EDT (újratölthető) 50 ml

A Hermès Un Jardin à Cythère egy citrusos fás eau de Toilette férfiaknak és nőknek. Vidám és egyszerű illat, amelyet a görög Kythira szigete befolyásolt, amely számos művészt inspirált. Ez az illat a citrusok élénk és megfoghatatlan jegyeit ötvözi az olajfa erőteljes akkordjaival, amely ellentétben áll a pisztácia finom illatával és a fű finom zöld tónusával. Ez az illat a nyugodt, napsütötte görög

A boltba
Baldessarini Baldessarini Signature - EDT 90 ml Baldessarini Baldessarini Signature - EDT 90 ml

A Baldessarini Signature egy erős karakterű illat. A fás és fougere jegyek egyedülálló kombinációja izgalmas kontrasztot teremt, amely ellenállhatatlan férfias bájt testesít meg. A sötétkék vastag üvegből készült palack a klasszikus eleganciáját szimbolizálja. A csillogó nyitóillatot a rózsabors akkordjai töltik meg, az alma és a bergamott friss kombinációját pedig a ciprus jellegzetes, hűvösen friss

A boltba
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom (2014) - EDT 30 ml Salvatore Ferragamo Incanto Bloom (2014) - EDT 30 ml

Az Incanto Bloom új kiadása 2014-ben jött létre. A frézia és a grapefruit árnyalataival nyílik meg. A málna és a sárga tea rózsa és a champaca magnólia egyesül a szívben. A kompozíciót a pézsma és a kasmírfa zárják. Hagyja magát elkápráztatni ezzel a virágos-gyümölcsös illattal.

A boltba
Bugatti Performance Deep Blue - EDT 100 ml Bugatti Performance Deep Blue - EDT 100 ml

A Performance Deep Blue eau de toilette egy friss, nagyon férfias és kellemes illat, amely féktelen energiát áraszt az erekbe. Ez az illatos esszencia friss citrusfélék keverékével nyílik meg, amelyet görögdinnye, alma vagy harmonikus levendula kísér. A szívben a gyömbér és a rózsabors fűszeres aromája úszik könnyed vízi jegyeken, melynek intenzitását a cédrusfa hangsúlyozza. Az alap a borostyán és

A boltba
Bvlgari Omnia Crystalline - EDT 30 ml Bvlgari Omnia Crystalline - EDT 30 ml

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystalline is többféle különböző illatréteget tartalmaz, amelyek együttesen teremtik meg eredeti és egyedi illatát. A fejjegyet a friss bambusz és a lédús nashi izgalmas egyvelege alkotja. Az Omnia Crystalline illat titokzatos szíve feltárja a lótuszvirágok, a tea és a fekete ribizli levelek csábító gyengédségének szálaiból fonott fátylat, így megőrzi

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben