Peny - plüss panda lila szívvel - 35cm


6 490 Ft
  • Raktáron

Peny egy nagyon kedves pihe puha plüss panda, kezében lila színű "Kiss Me" feliratú szív párnával. Szívesen segít neked, hogy tudasd az érzéseidet valakivel akit szeretsz, aki hiányzik és akire oly sokat gondolsz. Magasság: 35cm.

Termékleírás

Peny egy nagyon kedves pihe puha plüss panda, kezében lila színű "Kiss Me" feliratú szív párnával. Szívesen segít neked, hogy tudasd az érzéseidet valakivel akit szeretsz, aki hiányzik és akire oly sokat gondolsz. Magasság: 35cm.

Plüssök

A Plüssök alkatéziséhez weboldal egy olyan online platform, amely kifejezetten a plüssjátékok kategóriához kapcsolódik. Célja, hogy információkkal és ötletekkel szolgáljon mindazoknak, akik szeretnék feldobni a megszokott plüssjáték használatát, és kreatívabb, értékteremtő tevékenységeket végezni velük. A weboldal elrendezése modern, letisztult és felhasználóbarát. Főként trópusi színekkel dolgozik, hogy megfelelő hangulatot teremtsen és ösztönözze a látogatókat a felfedezésre. Az egyszerű navigációs sávon könnyedén elérhetőek a fő kategóriák, és az almenükben találhatóak az egyes témák vagy projektek, amikben részletesebben lehet böngészni. Az oldal főként két fő kategóriára oszlik: "Alkatrészek" és "Projektek". Az "Alkatrészek" részben megtalálhatóak a különböző plüssjátékokhoz beszerezhető alkatrészek, mint például szemek, orrak vagy különleges kiegészítők. Ezeket a termékeket a weboldalra beépített online vásárlási rendszerben vásárolhatják meg az érdeklődők. A rendszer gyors, biztonságos és egyszerű, és a látogatók kapnak visszajelzést rendelésük státuszáról. A "Projektek" részben olyan ötleteket és tevékenységeket találnak a látogatók, amelyek felhasználják a plüssjátékokat az alkatézis élményének kiszínesítésére. Például, a látogatók megtalálnak olyan ötleteket, hogy hogyan készítsenek plüssjáték-karaktereket a Biblia történeteihez. Emellett bemutatják a legújabb trendeket, mint például a DIY (készítsd magad) plüssjátékok, amelyeket a látogatók otthon is elkészíthetnek. Az oldal tartalmaz egy "Kreativitás Közösség" nevű szekciót, amely lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy megoszthassák saját alkotásaikat vagy projektekhez kapcsolódó ötleteiket. Ez egy olyan interaktív teret teremt, ahol a plüssjáték szerelmesei egymást támogathatják, inspirálhatják és ötleteket cserélhetnek egymással. Az oldal alsó részén megtalálhatóak linkek más hasonló témájú weboldalakra, valamint a kapcsolatfelvétel lehetősége és a gyakran ismételt kérdések részlege. A látogatók kedvükre böngészhetnek az oldal tartalmai között, vagy könnyen megtalálhatják az őket érdeklő információkat a keresőmező segítségével. A Plüssök alkatéziséhez weboldal egy izgalmas, inspiráló és informatív webhely azoknak, akik szeretnék feldobni a plüssjátékaikat, még értékteremtőbb módon használva őket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Carlotta - plüss lajhármaki Carlotta - plüss lajhármaki

Carlotta egy bájos kis lajhármaki. Pihe puha plüssből készült kis cukiság ő. Nagy fülecskéivel és cuki arcával mindenki szívébe belopja magát. Magasság: 19cm.

A boltba
Dilen - plüss orrszarvú - 46cm Dilen - plüss orrszarvú - 46cm

Dilen egy zömök, erős kinézetű plüss figura. Pihe puha plüssből készült, nyakában csíkos sálat visel. Kedves játszótárs válhat belőle. Magasság: 47cm.

A boltba
Oli - KleptoCats plüss figura Oli - KleptoCats plüss figura

Megérkeztek a KleptoCats plüss figurák. A KleptoCats-ek aranyosak. De van egy sötét oldaluk. Nem tudják abbahagyni a lopást. Most már lehet egy saját KleptoCats figurád puha plüssből. Eredeti licensz termék, Oli plüss. Magasság: 22cm.

A boltba
Wild Planet Leopárdcápa plüss, 39 cm-es Wild Planet Leopárdcápa plüss, 39 cm-es

A leopárdcápa a békésebb cápákhoz tartozik, elsősorban kisebb halakkal és polipokkal táplálkozik. Átlagosan 120 – 150 cm-re nőnek meg. A Wild Planet plüssállata csak 49 cm, és szívesen veled tart a mindennapokban. A vagány játékot még alvótársadnak is választhatod, hiszen igazán jó érzés megölelni a puha, nagy halat.  Mérete 39 cm.  3 éves kortól ajánljuk.

A boltba
Kellemes tapintású puha plüss takaró – sötétbarna, 200*230cm (BBCD) Kellemes tapintású puha plüss takaró – sötétbarna, 200*230cm (BBCD)

Cseréld le elhasználódott, szakadt, szúrós takaróidat ezekre a kellemes, puha plüss takarókra! Hűvös esték a kanapén? Délután szunyókálás a hálóban? Egész napos játék az udvaron? Minden alkalomra legyen egy pléded! Főbb jellemzők: Puha takaró (100% poliészter) Mérete: 200×230 cm Alacsony hőfokon mosható mosógépben A képek illusztrációs célt szolgálnak, a termék színének árnyalata eltérő lehet Az

A boltba
Berta - plüss tyúk Berta - plüss tyúk

Berta egy gyönyörű szép tyúk. Fenekében egy tojás rejtőzik, ami kivehető és visszarakható. Imádják a gyerekek! Részletes kidolgozású pihe puha plüss tyúk. Annyira élethű, hogy azt szinte nem lehetne felülmúlni. Nagyon szép, tollszerű mintájú plüssből készült, arca és tekintete hihetetlenül élethű. Ha egy igazán különleges plüsst keresel akkor őt válaszd.

A boltba
Venom 2 plüssfigura, 30 cm Venom 2 plüssfigura, 30 cm

Venom 2, a Vérontó, 30 cm magas plüssfigura.

A boltba
Plüss párna Rózsaszín - 35cm Plüss párna Rózsaszín - 35cm

A Rózsaszín párduc című televíziós sorozatból jól ismert főszereplő. Ő egy igazi klasszikus. Nagyon szereti a saját színét, a rózsaszínt és fülbemászó zenére mozog. Clouseau felügyelő orra alá borsot tör szüntelenül. Rózsaszín Párduc most egy pihe puha plüss párnán, vele vidám lesz a pihenés. Magasság: 35cm.

A boltba
Rózsaszín Párduc plüss párna - 35cm Rózsaszín Párduc plüss párna - 35cm

A Rózsaszín párduc című televíziós sorozatból jól ismert főszereplő. Ő egy igazi klasszikus. Nagyon szereti a saját színét, a rózsaszínt és fülbemászó zenére mozog. Clouseau felügyelő orra alá borsot tör szüntelenül. Rózsaszín Párduc most egy pihe puha plüss párnán, vele vidám lesz a pihenés. Magasság: 35cm.

A boltba
Kifordítható 2 az 1-ben Squishmallows 13 cm - Danny és Damien a dino Kifordítható 2 az 1-ben Squishmallows 13 cm - Danny és Damien a dino

Aranyos pihe-puha plüssállat, amibe azonnal beleszeretsz.Minden SQUISHMALLOWS-nak megvan a maga egyedi neve és eredeti története. Mérete: 13 cmA plüsst kifordítva egy másik plüss jelenik meg.Válaszd ki a kedvenced, vagy gyűjtsd össze az összeset!

A boltba
Medve fehér szörme mellényben 50cm Medve fehér szörme mellényben 50cm

Medve fehér szörme mellényben 50cm Színe: fehér Anyaga: textil/szőrme Mérete: 50cm

A boltba
Nici Nicidoos unikornis plüss – 12 cm Nici Nicidoos unikornis plüss – 12 cm

12 cm magas Nici unikornis plüss csillogó szemekkel.

A boltba
Peppa malac plüss - ananászos ruhás - 30cm Peppa malac plüss - ananászos ruhás - 30cm

A népszerű sorozatból jól ismert Peppa malac most a tiéd lehet pihe puha plüss formájában. Peppa gyönyörű ananászos ruhát visel. Nagyon szép kidolgozású Peppa malac plüss, eredeti licensz termék. Magasság: 30cm.

A boltba
Plüss álló nyuszi - 19 cm világosbarna Plüss álló nyuszi - 19 cm világosbarna

Nagyon édes plüss nyuszi, melynek biztos örülnek majd a gyerekek húsvétkor. Remek ajándék ez az ölelnivaló plüss állat. Mérete: 19 cm. Hímzett szemmel. Kiváló minőségű, finom puha tapintású Keel Toys plüss játék. A Keel Toys Keeleco plüss játékai 100% újrahasznosított poliészter (PET) anyagból készültnek. Óvjuk a környezetünket!

A boltba
Antonio a tigris Antonio a tigris

15 cm-es plüss tigris gumi hajjal. Az Antonio a tigris a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. Az Antonio a tigris 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

A boltba
COCO tölcséres plüss Fantasy COCO tölcséres plüss Fantasy

Ehhez a termékhez a leírás készítése folyamatban van, ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, írjon nekünk a web@minitoys.hu email címre.

A boltba
25 cm Fevő kutyus - többféle 25 cm Fevő kutyus - többféle

A kutya plüssfigura gombszemekkel, szivacsos anyaggal töltött, rövid szőrrel. Bárhova magaddal viheted, és simogathatod is.

A boltba
Hosszú karú lógó majom plüss 50 cm Hosszú karú lógó majom plüss 50 cm

Válaszd ki a neked tetsző majmot és máris kezdődhet a játék! Az 50cm hosszú plüss majom kiváló játszótársa lesz a kicsiknek, akit mindenhová magukkal vihetnek. A látványos majom plüss változatát most Te is beszerezheted az otthoni játékhoz, melynek puha anyaga és kellemes tapintása garancia a kiváló játékélményre. Használd szobád díszeként vagy aludj vele együtt éjszaka!; ; ; ; Anyaga: rendkívül puha,

A boltba
Barna plüss medve masnival, 22 cm Barna plüss medve masnival, 22 cm

Kicsi plüss maci Masnis nyakkendő Stabilan ül Barna plüss medve masnival, 22 cm Egy kicsi, ölelgetni való plüssmackót szeretnél? Ez a mosolygós maci alig várja, hogy veled mehessen! Füles maci, igazi, karakteres arc, pihe-puha plüssbunda és test. A kis maci ideális hurcolható plüss, az alsó részén pedig gyöngyök gondoskodnak arról, hogy ültében biztosan ne dőljön fel. Főbb jellemzők: Kicsi medve

A boltba
Pikachu plüss, 25 cm Pikachu plüss, 25 cm

Puha plüssfigura 25 cm magas 3 éves kortól ajánlott Pikachu plüss, 25 cm Indul az utazás a mese világába, ahol Pikachu vár, hogy egész nap játssz vele! Ez a 25 cm magas plüssfigura minden Pikachu rajongó gyermek legjobb barátja lesz, akivel egész nap varázslatos kalandokat élhet át. Pikachu nem csak különleges játszótárs, de kivételes alvótárs is lesz a gyerkőcöknek, akit egész éjszaka ölelgethetnek.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben