thumb image

Salvatore Ferragamo Signorina - EDT 1 ml - illatminta


  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Signorina EDT-t a rizspára árnyalatai ihlették, amelyeket a rózsák és gyümölcsök nőiessége színezett tejes-fás alapon. A lédús licsi és az ízletes grapefruitpép természetesen gyümölcsös bevezetést jelent az aromában. A szívet egy finom fátyol képezi, amely a rizspára és a selymes szerkezetű friss rózsák tónusaival vannak kiegészítve. A sima és addiktív tejhabot a kasmír borostyán-fás jellege fejlesztette

EAN: 2376876985900

Gyártó: Salvatore Ferragamo

Termékleírás

A Salvatore Ferragamo Signorina egy csodálatos, nőies és elegáns illat, amely garantáltan elvarázsolja azokat, akik szeretik az édes, virágos és gyümölcsös illatokat. Az EDT változat 1 ml-es illatmintaként kapható, így könnyedén kipróbálhatod ezt a varázslatos parfümöt.

A Signorina illatot az olasz divatmárka tervezte, és a klasszikus, romantikus nőiességet ötvözte a modern stílussal. Az illatot a rózsaszín peonik és a rózsa adja, amelyek kellemesen virágos és édes illatot árasztanak. A kezdeti frissítő jegyek az ibolyát, a szicíliai citromot és a fehér gránátalmát tartalmazzák, amelyek lendületet adnak a parfümnek és felébresztik az érzékeket.

Az illat végül a selymes pézsma, a borostyán és a pálmazsír jegyeivel zárul, amelyek lágyan csúsznak a bőrön és olyan érzést keltenek, mintha egy puha takaróba burkolóznánk be.

Az EDT változat 1 ml-es illatmintája nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáljuk ezt a csodálatos illatot, mielőtt döntenénk a nagyobb üveg vásárlása mellett. Ha szereted a finom virágos, édes illatokat, akkor biztosan rajongani fogsz a Salvatore Ferragamo Signorina parfümért.

A Signorina EDT-t a rizspára árnyalatai ihlették, amelyeket a rózsák és gyümölcsök nőiessége színezett tejes-fás alapon. A lédús licsi és az ízletes grapefruitpép természetesen gyümölcsös bevezetést jelent az aromában. A szívet egy finom fátyol képezi, amely a rizspára és a selymes szerkezetű friss rózsák tónusaival vannak kiegészítve. A sima és addiktív tejhabot a kasmír borostyán-fás jellege fejlesztette ki ... 2012-ben mutatták be.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunkon a legjobb minőségű és legnépszerűbb parfümök közül választhat. Az EDT-k összetételét alaposan mélyrehatóan tanulmányoztuk, hogy megérthessük azokat az összetevőket, amelyek a legjobban működnek és a szervezetünk általános egészségét is támogatják. Az EDT-k megfelelő kiválasztása annak érdekében, hogy egy adott személynek a legjobb illata legyen, nagyon fontos. Az EDT-ket a legkiválóbb kozmetikai márkák kínálják, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az általunk megvásárolt termékek kiváló minőségűek lesznek. Az EDT-k alkatézise az egyik legfontosabb dolog, amelyre figyelmet kell fordítani a választás előtt. Az EDT-k tartalmaznak különféle összetevőket, mint például alkohol, víz és illatanyagok. A pontos összetétel változhat attól függően, hogy melyik parfüm márkát választjuk. Az EDT-ket azért hozták létre, hogy csekélyebben koncentrálódjon bennük az illatanyag és hosszabb ideig maradjon az illat a bőrön. Az EDT-k használata során a parfüm kis adagjai adagolhatók, amelyek a bőrre fújás után hosszú időn át érezhetőek lesznek. Weboldalunkon megtalálhatjuk a legjobb EDT-ket, amelyek kielégítik mindenféle keresztmetszetet. Nézzük át különböző termékeinket, és válasszunk tetszőlegesen bármelyik EDT-t, amely megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak. Válasszunk több száz különböző EDT közül, amelyeket a legfontosabb márkák kínálnak, és garantáltan megtaláljuk a tökéletes illatot, amely harmóniát teremt a minden napunkban. Válasszuk az EDT-ket, mint napi illatokat, vagy az alkalmi illatokat, amelyek egész estékre terveztek. Az EDT-knek egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyedén viselhetők és használhatók bármilyen évszakban és bármilyen időben. Az EDT-k kis adagjai könnyedén hordozhatók, így akár az egész napon át ízlelhetünk egy-két órás után. Weboldalunkon összefoglaljuk az EDT-k alkatézisének kulcsfontosságú elemeit, hogy a lehető legjobb minőségű terméket választhassuk és az EDT-k használata során teljes mértékben kiélvezhessük az illatukat. Nézzük át a termék különböző tulajdonságait és előnyeit, és döntsük el, melyik az a EDT, amely megfelelő az igényeinknek. közösségi média: • Instagram: @toavizek • Facebook: Toalett vizek • Twitter: @ toavizek_easy_choise .

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Típus Toalettvíz
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Mennyiség 1 ml
Szív rózsa, rizs
Fej grapefruit, licsi
Alapillat kasmírfa, tej
Az illat jellemzői gyümölcsös, virágos
Összetevő rózsa, grapefruit, kasmírfa, licsi, tej, rizs
0 Ft
Milyen mennyiségben érhető el a Salvatore Ferragamo Signorina illatminta?

A Salvatore Ferragamo Signorina illatminta 1 ml-es kiszerelésben érhető el.


Milyen illatösszetevőket tartalmaz a Salvatore Ferragamo Signorina illatminta?

A Salvatore Ferragamo Signorina illatminta a következő illatösszetevőket tartalmazza: rózsaszín peonía, rózsa, pannóniai jázmin, patchouli, panna cotta.


Mennyi ideig tart az illata a Salvatore Ferragamo Signorina illatmintának?

A Salvatore Ferragamo Signorina illatminta 4-6 órán át tartósságot biztosít.


Milyen alkalomra ajánlott a Salvatore Ferragamo Signorina illatminta?

A Salvatore Ferragamo Signorina illatminta romantikus, fiatalos illat, így tökéletes választás lehet azoknak az alkalmakra, ahol szeretnél nőies, kellemes illatot magadra felvinni, például randevúkra vagy baráti találkozókra.


Hogyan használjam a Salvatore Ferragamo Signorina illatmintát?

A Salvatore Ferragamo Signorina illatmintát bármelyik pulzuspontodra felviheted, például a csuklódra, a nyakra vagy a belső könyökhajlatra.



Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Finomsága az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik. A Roma Uomo kifinomult kompozíciója ugyanolyan élénk, mint a mediterrán táj.

A boltba
Calvin Klein Eternity For Men - EDT 100 ml Calvin Klein Eternity For Men - EDT 100 ml

Az illat a mai ember szellemét jellemzi - gyengéd, odaadó és egyben kifinomult és erős. Az illat a vitalitás és a magabiztosság kifejezése, amely jellemzi a jelenlegi férfi érzékenységét. Klasszikus frissítő illat, bódító és kifejezetten férfias, energikus, meleg erdei jegyekkel. A neves tervezővel, Pierre Dinanddal együttműködve Calvin Klein megalkotta az Eternity For Men illat férfi változatát (vastag

A boltba
Rochas Tocade - EDT 100 ml Rochas Tocade - EDT 100 ml

A fiatalos és élénk illat meleg vanília alapon, játékos és spontán nő számára készült. Friss, kissé édes, virágos női illat, finom keleti érintéssel. Az illat 1994-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Obsession Night For Men - EDT 125 ml Calvin Klein Obsession Night For Men - EDT 125 ml

Ha a megszállottság bűn, szeretnék bűn. Illata tart, és nem tudom megállítani, hogy mi történik velem. Még csak egy fuvallat elnyeli rám. Kiviteli alakjai a sötétség és a mélység. Durva és hatalmas. Felébreszti érzéseit az éjszaka - féktelen vágy, titkainak. Illat és a környező kialakulóban szürkületben. Férfias és gazdag, jegyzeteket szexi fekete velúr adás teljességet és dimenzió.

A boltba
STR8 Live True - EDT 50 ml STR8 Live True - EDT 50 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

A boltba
Azzaro Chrome United - EDT 100 ml Azzaro Chrome United - EDT 100 ml

2013-ban hozta létre a márka Azzaro férfi illat nevű Chrome United. Ez férfias illat önmagában megnyílik az elején bergamot, koriander és a szecsuáni borsot, azonnal szót naplózza fekete tea levelek és ibolyák szívében az illat. A következtetés fehér pézsma és cédrusfa.

A boltba
Dior Miss Dior (2019) Roller Pearl - EDT 20 ml - roll-on Dior Miss Dior (2019) Roller Pearl - EDT 20 ml - roll-on

A Miss Dior 2019 citrusos-virágos illat nőknek. Az illat elején friss vörös narancsot és mandarint fog érezni. A szívillatban érezni fogja a gyöngyvirágok, a májusi és a nagy virágú rózsák kombinációját. Az alapját pacsuli képezi.

A boltba
Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml

Az új Y eau de toilette egy friss, fás illat férfiaknak. A kompozíció a Provence-i levendulával és aromás zsályával nyit. A szív muskátli illatú, madagaszkári bourbon vaníliával, a lecsengést pedig érzéki meleg borostyán és tömjén illata egészíti ki. Az Eau de toilette Y frissítő, ugyanakkor erős. Az illat 2022-ben debütált.

A boltba
Hermes H24 - EDT (újratölthető) 100 ml Hermes H24 - EDT (újratölthető) 100 ml

A H24 egy aromás, fás illatú toalettvíz férfiaknak, amelyeket a városi férfiak dinamikus élete ihletett. A kompozíció lényeges összetevője a zsálya aromás, botanikai és enyhén fás jegye. A Narcis egy abszolút, erős és egyedi összetevő, amely keveredik a rózsafa friss, enyhén édes, rózsafa jegyeivel és a szklarén szintetikus molekulájának illatával, amely egy száraz fás illathoz hasonlít, kámforral

A boltba
Replay Signature Red Dragon Man - EDT 30 ml Replay Signature Red Dragon Man - EDT 30 ml

A Replay Signature Red Dragon egy eredeti és dinamikus illat, amely megerősíti viselőjének eleganciáját, férfiasságát és erejét. Az eau de toilette intenzív aromája fás és fűszeres szálakból szövi, melyek serkentik az érzékszerveket és felébresztik tulajdonosa adrenalin szintjét. Az illat csillogó elején a kardámom és a bors csípős és érzéki tónusai jelennek meg, majd a zöld tea és a muskátli friss

A boltba
Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök - minden módon világsiker. Úgy tervezték, hogy egy nő természetes, kedves, fiatal jellegénél fogva, csábító és romantikus - ez egy illat, hogy „a forrás álmodik” miközben finom és kifinomult. Az illat indult 1948-ban.

A boltba
Prada Luna Rossa - EDT 50 ml Prada Luna Rossa - EDT 50 ml

2012-ben a Prada egy további férfi illatot mutatott be Luna Rosa néven. Az illatot a \"Red Moon\" vitorlástípusról kapta, amely az amerikai versenyeken vesz részt. Az illat létrehozása során a gyártókat a vitorlázás világa, a tengeri természet, az innováció iránti szenvedély és a győzelem inspirálta.

A boltba
Alyssa Ashley Green Tea Essence - EDT 100 ml Alyssa Ashley Green Tea Essence - EDT 100 ml

A Greem Tea Essemce egy virágos illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a szerecsendió, írisz, dinnye, levendula, ibolya, frézia, jázmin, bergamott, citrom és rózsa. Az illat 2003-ban került a piacra.

A boltba
Guerlain Habit Rouge - EDT 100 ml Guerlain Habit Rouge - EDT 100 ml

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

A boltba
Giorgio Armani Code For Men (2023) - EDT (újratölthető) 125 ml Giorgio Armani Code For Men (2023) - EDT (újratölthető) 125 ml

A Code For Men egy fás illat az Armani márkától, amely keleties ízű. A Code For Men elegáns, friss és csábítóan férfias. Az illat elején édes mandarint találunk, szívében a levendula pezseg. A cédrusfa és a tonkabab rögzíti az illatot az alapban. A flakon formatervezőinek nem kellett sokáig ihlet után kutatniuk, az inspirációt az Armani szmokingok szatén szegélye szolgáltatta. Az illat a fenntarthatóságot

A boltba
Jimmy Choo Man Aqua - EDT 50 ml Jimmy Choo Man Aqua - EDT 50 ml

A Jimmy Choo Man Aqua egy illatos eau de toilette férfi illat, amelyet Paul Guerlain és Julien Rasquinet alkotott. A cél egy olyan illat megalkotása volt, amely az óceán vadságát idézi. A kardámom és a grapefruit merész bevezetése a tengeri jegyek pezsgő hullámán lebeg, amelyet a pézsma zsálya finom illata egészít ki. A moha és az édes pacsuli földi illata a horgony a Jimmy Choo Man Aqua viharos illatkompozíciójában.

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Guerlain márkától származó Aqua Allegoria Nerolia Vetiver egy virágos-fás eau de toilette nőknek. A természet ihlette illat frissességéről, virágos jegyeiről, valamint a neroli és a vetiver kiemelkedő jelenlétéről ismert. A neroli citrusos, enyhén kesernyés illata, a keserű narancsfa virágaiból nyert illóolaj, keveredik a vetiver földes fás illatával. E két összetevő kombinációja az Aqua Allegoria

A boltba
Hugo Boss Boss Bottled Tonic EDT 50 ml Hugo Boss Boss Bottled Tonic EDT 50 ml

A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. Ideális illat alkalmi viseletre. Nem túl intenzív, így viselheti munkába vagy találkozókra. Klasszikus üveg, amely grapefruit, keserű narancs, citrom és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban kibontakozik a gyömbér, fahéj, szegfűszeg és muskátli tónusai. A kompozíciót a fa és vetiver kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a

A boltba
Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml

A Kenzo Pour Homme egy időtlen eau de toilette férfiaknak, amelyet a tenger intenzitása és a tengeri szellő nyugalma inspirált. Először friss tengeri jegyek fogadják Önt. A szívillat a fenyő aromás illatának aromájához tartozik, az alapban pedig a szantálfa fényűző jegyeit érzed majd. Az egész kompozíció egy békés sétát idéz a fákkal szegélyezett tengerparton. Gyönyörködtesse érzékeit egy szikrázó

A boltba
Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml

A százszorszép és a ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream. Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke. A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt a játékosságával , a frissességével és a könnyedségével. A levegős illata gyümölcsös és virágos tónusokkal van tele. Lédús grapefruit és körte illata érezhető, amely lassan keveredik a szederrel. A gazdag szív illata

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben