Squishville meglepetés Fashion mini plüss 5 cm


2 899 Ft
  • Raktáron

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak. Minden Squish tojás egy 5 cm-es meglepetés plüsst és egy divatos kiegészítőt tartalmaz. Gyűjtsd össze mind a 24 különböző fajtát. Alsó korhatár: Újszülött kortól.

EAN: 191726428640

Termékleírás

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak. Minden Squish tojás egy 5 cm-es meglepetés plüsst és egy divatos kiegészítőt tartalmaz. Gyűjtsd össze mind a 24 különböző fajtát. Alsó korhatár: Újszülött kortól.

Plüssök

A Plüssök alkatéziséhez weboldal egy olyan online platform, amely kifejezetten a plüssjátékok kategóriához kapcsolódik. Célja, hogy információkkal és ötletekkel szolgáljon mindazoknak, akik szeretnék feldobni a megszokott plüssjáték használatát, és kreatívabb, értékteremtő tevékenységeket végezni velük. A weboldal elrendezése modern, letisztult és felhasználóbarát. Főként trópusi színekkel dolgozik, hogy megfelelő hangulatot teremtsen és ösztönözze a látogatókat a felfedezésre. Az egyszerű navigációs sávon könnyedén elérhetőek a fő kategóriák, és az almenükben találhatóak az egyes témák vagy projektek, amikben részletesebben lehet böngészni. Az oldal főként két fő kategóriára oszlik: "Alkatrészek" és "Projektek". Az "Alkatrészek" részben megtalálhatóak a különböző plüssjátékokhoz beszerezhető alkatrészek, mint például szemek, orrak vagy különleges kiegészítők. Ezeket a termékeket a weboldalra beépített online vásárlási rendszerben vásárolhatják meg az érdeklődők. A rendszer gyors, biztonságos és egyszerű, és a látogatók kapnak visszajelzést rendelésük státuszáról. A "Projektek" részben olyan ötleteket és tevékenységeket találnak a látogatók, amelyek felhasználják a plüssjátékokat az alkatézis élményének kiszínesítésére. Például, a látogatók megtalálnak olyan ötleteket, hogy hogyan készítsenek plüssjáték-karaktereket a Biblia történeteihez. Emellett bemutatják a legújabb trendeket, mint például a DIY (készítsd magad) plüssjátékok, amelyeket a látogatók otthon is elkészíthetnek. Az oldal tartalmaz egy "Kreativitás Közösség" nevű szekciót, amely lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy megoszthassák saját alkotásaikat vagy projektekhez kapcsolódó ötleteiket. Ez egy olyan interaktív teret teremt, ahol a plüssjáték szerelmesei egymást támogathatják, inspirálhatják és ötleteket cserélhetnek egymással. Az oldal alsó részén megtalálhatóak linkek más hasonló témájú weboldalakra, valamint a kapcsolatfelvétel lehetősége és a gyakran ismételt kérdések részlege. A látogatók kedvükre böngészhetnek az oldal tartalmai között, vagy könnyen megtalálhatják az őket érdeklő információkat a keresőmező segítségével. A Plüssök alkatéziséhez weboldal egy izgalmas, inspiráló és informatív webhely azoknak, akik szeretnék feldobni a plüssjátékaikat, még értékteremtőbb módon használva őket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Stuart - GRU 3 plüss minion prémium minőség - 22cm Stuart - GRU 3 plüss minion prémium minőség - 22cm

Csúcsminőségű, eredeti minion figura a legújabb GRU 3 című film szereplője. Első osztályú a kidolgozása, fantasztikus ajándék felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. Stuart minyon a 9 darabos vadonatúj kollekció egyik példánya. Magasság: 22cm.

A boltba
Juan - plüss nyúl szürke - 33cm Juan - plüss nyúl szürke - 33cm

Juan egy aranyos, szürke nyuszi fehér pocakkal és lábakkal. Pihe puha plüssből készült, szuper ajándék válhat belőle. Magasság: 33cm.

A boltba
Geraldo - plüss lila polip - 30cm Geraldo - plüss lila polip - 30cm

Geraldo egy nagyon aranyos polip. Puha plüssből készült, nagyon különlegessé teszik őt lábacskái. Ha nem egy hétköznapi plüsst keresel akkor Geraldo szuper választás. Magasság: 30cm.

A boltba
Pavel - plüss mackó fehér sapkában - 25cm Pavel - plüss mackó fehér sapkában - 25cm

Pavel egy nagyon vagány plüss maci. Pihe puha bundája és menő fehér sapkája van. Kezében egy \"I Love You\" feliratú szívet tart, így segít neked abban, hogy tudasd szerelmeddel érzéseidet. Igazán kedves ajándék lehet annak akit nagyon szeretsz. Magasság: 25cm.

A boltba
Goodness Gang Borsottó - zöldborsó plüss - 32cm Goodness Gang Borsottó - zöldborsó plüss - 32cm

Pihe puha plüssből készült zöldborsó. Kiderült, hogy a gyümölcsök és a zöldségek nem csak egészségesek de nagyon cukik is tudnak lenni. Borsottó a vitamin csapat egyik tagja és már a tiéd lehet pihe puha plüss formájában. Magasság: 32cm.

A boltba
Goodness Gang Foxi - plüss hagyma - 26cm Goodness Gang Foxi - plüss hagyma - 26cm

Pihe puha plüssből készült hagyma. Kiderült, hogy a gyümölcsök és a zöldségek nem csak egészségesek de nagyon cukik is tudnak lenni. Foxi a vitamin csapat egyik tagja és már a tiéd lehet pihe puha plüss formájában. Magasság: 26cm.

A boltba
Baffy -  mikulás sapkában - 37cm Baffy - mikulás sapkában - 37cm

Baffy egy nagyon aranyos boston terrier kutyus. A Boston Terrier szorosan kötődik a gazdájához, nagyon intelligens kutyafajta, nagyszerű társ a család számára. Baffy alig várja, hogy rátaláljon a családjára. Puha plüssből készült boston terrier kutyus. Megáll a saját lábán a benne lévő drót merevítésnek köszönhetően. Ajándéknak is szuper ötlet. Magasság: 37cm.

A boltba
Villám - plüss pöttyös ló Villám - plüss pöttyös ló

Villám egy nagy méretű, gyönyörű szép pöttyös ló. Puha plüssből készült, részletes kidolgozású, igazán élethű plüss ló. Drót merevítéssel van ellátva, így megáll a saját lábán. Gyerekeknek és felnőtteknek is kedves ajándék lehet, tökéletes ajándék a lovak szerelmeseinek. Magasság: 85cm.

A boltba
Szentjánosbogár plüssfigura Szentjánosbogár plüssfigura

Kb. 25 cm magas Szentjános bogárka. Töltete flíz. Kézmeleg vízben finoman nyomkodva tisztítható. EGYEDI KÉZMŰVES TERMÉK.

A boltba
Rózsaszín plüss nyuszi, lógó lábakkal / 60 cm Rózsaszín plüss nyuszi, lógó lábakkal / 60 cm

Fülei és lábai húzogathatók Pihe-puha plüss anyagból Kiváló alvótársa lesz a gyerekeknek Rózsaszín plüss nyuszi, lógó lábakkal / 60 cm Szeretnéd meglepni gyermekedet egy aranyos plüssnyuszival? Ez a rózsaszín lógólábú nyuszika minden gyerkőcöt levesz majd a lábáról! A plüss nyuszi lábai nem csak lógnak, de a fülei meghúzásával a nyuszi testén keresztül fel-le húzhatók. Így vagy a lábai lesznek

A boltba
Ludwig - plüss teve Ludwig - plüss teve

A Ludwig plüss teve egy igazán kedves és aranyos játékelem, amely minden gyermek szívét megdobogtatja. Szép barna szőrrel borított teste puha tapintású, így garantáltan nem csak a kicsik, de akár a nagyok számára is vonzó lehet. Ez a 30 cm magas plüss teve remek társ lesz a gyermekszobában vagy akár az ágyban is. Kiváló minőségű anyagból készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.

A boltba
Fabricio - plüss panda maci - 35cm Fabricio - plüss panda maci - 35cm

Fabricio egy nagyon kedves pihe puha plüss panda, aki egy \"Love\" feliratú kék pulcsit visel. Szívesen segít neked, hogy tudasd az érzéseidet valakivel akit szeretsz, aki hiányzik és akire oly sokat gondolsz. Magasság: 35cm.

A boltba
Cocomelon plüss készlet - JJ baba 20 cm és logo Cocomelon plüss készlet - JJ baba 20 cm és logo

Aranyos és bújós JJ és Melon a rendkívül népszerű CoComelon animációs YouTube videósorozatból! A JJ baba és a dinnye a tökéletes plüss páros kisgyermekek számára! Nézze és hallgassa a CoComelon mondókáit és dalait saját plüss karaktereivel! A plüss figurákon JJ kék lefekvés előtti pizsamában, Melon pedig katicával a fején látható! A baba 20 cm magas. Ez a termék nem zenél! A termék 2 éves kortól

A boltba
Squishmallows 30 cm - Camden a kék madár Squishmallows 30 cm - Camden a kék madár

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak, játék magassága: 30 cm, alsó korhatár: Újszülött kortól.

A boltba
Gesztenye - plüss barna ló - 37cm Gesztenye - plüss barna ló - 37cm

Gesztenye egy nagyon szép, barna lovacska. Puha plüssből készült, részletes kidolgozású, igazán élethű plüss ló. Drót merevítéssel van ellátva, így megáll a saját lábán. Gyerekeknek és felnőtteknek is kedves ajándék lehet, tökéletes ajándék a lovak szerelmeseinek. Magasság: 37cm.

A boltba
Óriás plüss panda, 45 cm Óriás plüss panda, 45 cm

Óriás óriás panda Puha plüss 3 éves kor feletti játék Óriás plüss panda, 45 cm Ázsia aranyos óriását szeretnéd otthonodban tudni? Plüss pandán gondolkodtál már? Ezek a nagy, szelídnek tűnő ázsiai óriások az ujjaik köré csavarták a világot, mindenki rajong a bambuszevő mamlaszokért; bár ne felejtsük el, hogy medvék, tehát közel sem tutujgatni való állatok. Ám ha pandát simogatnál, most megteheted:

A boltba
Peny - plüss panda zöld szívvel - 35cm Peny - plüss panda zöld szívvel - 35cm

Peny egy nagyon kedves pihe puha plüss panda, kezében zöld színű \"Best Friends\" feliratú szív párnával. Szívesen segít neked, hogy tudasd az érzéseidet valakivel akit szeretsz, aki hiányzik és akire oly sokat gondolsz. Magasság: 35cm.

A boltba
Nici Nicidoos unikornis plüss – 12 cm Nici Nicidoos unikornis plüss – 12 cm

12 cm magas Nici unikornis plüss csillogó szemekkel.

A boltba
Ballagós plüss maci - 20 cm - barna Ballagós plüss maci - 20 cm - barna

Kedves, puha plüss anyagú sötétbarna maci. Nyakán gyönyörő masnival, fején ballagási kalappal. A kalap/sapka fekete színű szövetből készült, négyzet alakú, és egy sárga bojt lóg az egyik sarkán. Ez teszi a bájos kis mackót igazán ünnepélyessé. Ötletes és ideális ajándék végzős hallgatóknak, ballagóknak, frissen diplomázott diákoknak diplomaosztóra. A ballagós maci mérete: 20 cm.

A boltba
Minnie egér plüss, 90 cm Minnie egér plüss, 90 cm

Puha plüssfigura 90 cm magas 3 éves kortól ajánlott Minnie egér plüss, 90 cm Indul az utazás a mese világába, ahol Minnie egér vár, hogy egész nap játssz vele! Ez a 90 cm magas plüssfigura minden Mickey és Minnie egér rajongó gyermek legjobb barátja lesz, akivel egész nap varázslatos kalandokat élhet át. Minnie egér nem csak különleges játszótárs, de kivételes alvótárs is lesz a gyerkőcöknek, akit

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

DIOR J'Adore Infinissime EdP
37 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Hercegnő kastély
8 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 42%
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Ingyenes szállítás
Coqui Gyerek gumicsizma 8508-100-4713 25
6 920 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Happy Green Nevada Antracit napernyő
30 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ASUS ExpertBook Flip B3402FEA-EC0903R Fekete
399 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI XL
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Üveg aromalámpa
2 250 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Papucscipő Liza
10 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 29%
Rieker Női bokacipő M9644-00 39
20 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 5%
Calvin Klein Női tanga QF7378E-FUD XS
6 400 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
My Pet rózsaszin plüsstakaró
6 600 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Aki betölti a hiányt
4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben